Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ερασιτέχνης Ολυμπιακός: Παραμένει παντοδύναμος!

Ερασιτέχνης Ολυμπιακός: Παραμένει παντοδύναμος!
Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2021 - 12:38

Δύο νίκες, δύο ευρωπαϊκές νίκες, μέσα σε διάστημα λίγων ωρών σημείωσε το βράδυ της Τετάρτης ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, στα τμήματα Μπάσκετ Γυναικών και Βόλεϊ Ανδρών. Η ομάδα Μπάσκετ Γυναικών ξεκίνησε με νίκη στην Ευρώπη, η ομάδα Βόλεϊ Ανδρών πήρε πρόκριση.

Την αρχή έκαναν τα κορίτσια του Θρύλου στο Μπάσκετ. Η ομάδα του Μάρτιν Ζίμπαρτς σάρωσε τη Μπίτγκοζ από την Πολωνία με 103-68 στο ΣΕΦ, στην πρεμιέρα των ομίλων του Eurocup Γυναικών. Ήταν ανώτερος ο Ολυμπιακός και έφτασε με 35άρα σε μία άνετη νίκη, μία επιτυχία στην οποία υπήρχαν πολλές πρωταγωνίστριες.

Λίγο μετά, τη σκυτάλη πήρε ο Ολυμπιακός στο Βόλεϊ Ανδρών, ο οποίος νίκησε στο Ρέντη με 3-0 σετ τη Μλάντοστ Μπρτσκο, στον δεύτερο αγώνα για τον πρώτο προκριματικό γύρο του CEV Champions League. Ήταν η δεύτερη νίκη κόντρα στους Βόσνιους και μάλιστα με το ίδιο σκορ. Ήταν ανώτερος ο Θρύλος του Δημήτρη Καζάζη και το έδειξε, μιας και κυριάρχησε και στα δύο παιχνίδια.

Μεγάλη βραδιά ήταν, λοιπόν, για τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό η χθεσινή, μιας και ήρθαν δύο ευρωπαϊκές επιτυχίες. Και ευχή όλων είναι να έχουμε και άλλη μία απόψε, στη Λευκορωσία, για το τμήμα Βόλεϊ Γυναικών.

Για όσους... ανησύχησαν, πάντως, παραμένει παντοδύναμος ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός!

Διαβάστε επίσης