Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γεμίζουν οι μέρες μας Θρύλο!

Γεμίζουν οι μέρες μας Θρύλο!
Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2021 - 16:53

Αρχίζει αύριο ένα ακόμη «ερυθρόλευκο» Σαββατοκύριακο, το οποίο γεμίζει με Θρύλο με 7 αναμετρήσεις. Ο Θρύλος αγωνίζεται σε όλα τα μέτωπα.

Την αρχή για το Θρυλικό Σ/Κ κάνει η ομάδα Βόλεϊ Γυναικών η οποία θέλει να επιστρέψει στις νίκες, στην 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος, κόντρα στον Ηλυσιακό, το Σάββατο (23/10, 16:00), στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη».

Μία ώρα αργότερα (17:00), η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Θρύλου υποδέχεται τις Εσπερίδες στο ΣΕΦ, για την 2η αγωνιστική της Α1 Γυναικών με στόχο να κάνει το 2/2.

Την ίδια ώρα αγωνίζεται και το τμήμα χάντμπολ του Θρύλου, μέσα στον Δούκα για την 6η αγωνιστική της Handball Premier. Ο Ολυμπιακός θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά την ισοπαλία με την ΑΕΚ με 18-18 στο Ρέντη.

Την ίδια μέρα, Σάββατο, στις 18:30, ο Ολυμπιακός παίζει μέσα στο Παλαιό Φάληρο για την 4η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Ελλάδας πόλο ανδρών. Ο Ολυμπιακός θέλει να διατηρήσει το αήττητο του και να κρατήσει τον αγωνιστικό ρυθμό ενόψει της ευρωπαϊκής πρεμιέρας με την Ντιναμό Τιφλίδας (26/10, 19:15).

Στις 19:30 το Σάββατο, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» τον Φίλιππο Βέροιας για τη 2η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Βόλεϊ Ανδρών, με στόχο να συνεχίσει αήττητος και στον ίδιο ρυθμό μετά το διπλό στην Κομάρνο για τον β’ προκριματικό γύρο του CEV Champions League.

Την αυλαία κλείνουν την Κυριακή οι ομάδες Ποδοσφαίρου και Μπάσκετ του Θρύλου. Στις 17:00, την Κυριακή (24/10), ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο Ιβανώφειο τον Ηρακλή για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, με στόχο να συνεχίσει να είναι αήττητος στο πρωτάθλημα και να δώσει επίσης συνέχεια στις εντυπωσιακές του εμφανίσεις.

Στις 20:30 την ίδια μέρα, το «ερυθρόλευκο» ΣαββατοΚύριακο κλείνει με το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ. Ο Θρύλος υποδέχεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» τον ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική της Super League Interwetten, με στόχο την νίκη και την εδραίωση στην φυσική του θέση, δηλαδή στην κορυφή.

Διαβάστε επίσης