Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θρυλικό Σάββατο! (photos)

Θρυλικό Σάββατο! (photos)
Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2021 - 11:11

Γεμάτη Θρύλο είναι η σημερινή ημέρα, καθώς ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός δίνει 5 μάχες σε διαφορετικά μέτωπα.

Την αρχή για το «ερυθρόλευκο» Σάββατο κάνει η ομάδα Βόλεϊ Γυναικών για το ματς της 4ης αγωνιστική του πρωταθλήματος, κόντρα στον Ηλυσιακό στις 16:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη».

Μία ώρα αργότερα (17:00), η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Θρύλου, μετά την μεσοβδόμαδη ευρωπαϊκή νίκη με τον Ερυθρό Αστέρα, υποδέχεται τις Εσπερίδες στο ΣΕΦ, για την 2η αγωνιστική της Α1 Γυναικών με στόχο να κάνει το 2/2.

Την ίδια ώρα αγωνίζεται και το τμήμα χάντμπολ του Θρύλου, μέσα στον Δούκα για την 6η αγωνιστική της Handball Premier. Ο Ολυμπιακός θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά την ισοπαλία με την ΑΕΚ με 18-18 στο Ρέντη.

Στις 18:30, ο Ολυμπιακός παίζει μέσα στο Παλαιό Φάληρο για την 4η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Ελλάδας πόλο ανδρών. Ο Ολυμπιακός θέλει να διατηρήσει το αήττητο του και να πραγματοποιήσει μια καλή εμφάνιση, κρατώντας υψηλά τον αγωνιστικό ρυθμό ενόψει της ευρωπαϊκής πρεμιέρας με την Ντιναμό Τιφλίδας (26/10, 19:15).

Μια ώρα αργότερα, στις 19:30, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» τον Φίλιππο Βέροιας για τη 2η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Βόλεϊ Ανδρών, με στόχο να συνεχίσει αήττητος και στον ίδιο ρυθμό μετά το διπλό στην Κομάρνο για τον β’ προκριματικό γύρο του CEV Champions League.

Χ.Δ.

Διαβάστε επίσης