Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μια Θρυλική, ευρωπαϊκή, εβδομάδα!

Μια Θρυλική, ευρωπαϊκή, εβδομάδα!
Τρίτη, 2 Νοεμβρίου 2021 - 23:55

Μια εβδομάδα γεμάτη ενδιαφέρον για τους οπαδούς του Ολυμπιακού, καθώς θα δουν την ομάδα της καρδιάς τους να δίνει 5 μεγάλες ευρωπαϊκές μάχες στις επόμενες ημέρες. Ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός σύλλογος του κόσμου, δίνει σπουδαίες αναμετρήσεις, σε όλα τα αθλήματα, με στόχο να προσθέσει κι άλλες ευρωπαϊκές επιτυχίες στη φετινή σεζόν.

Η αρχή γίνεται, αύριο, Τετάρτη (03/11), όταν και ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Χεμπάρ Παζαρτζίκ στη Βουλγαρία για τον γ’ προκριματικό γύρο του CEV Champions League. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στόχο τη νίκη για να κάνουν το πρώτο βήμα πρόκρισης στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης. Η αναμέτρηση ξεκινάει στις 19:00, και θα μεταδοθεί ζωντανά στο COSMOTESPORT 8HD.

Την ίδια ώρα η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει την Μπίτγκοζ στη Πολωνία για την 4η αγωνιστική της φάσης ομίλων του EuroCup. Ο Ολυμπιακός, με νίκη αποκτάει σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης για τη φάση των «32». Ο αγώνας ξεκινάει στις 19:00 και θα είναι σε ζωντανή μετάδοση από το κανάλι FIBA TV, στο YouTube.

Την Πέμπτη (04/11), ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις ευρωπαϊκές μάχες. Πρώτα αγωνίζεται η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού με την Ζοκ Ουμπ, στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» για τον επαναληπτικό αγώνα του γ’ προκριματικού γύρου του CEV Champions League. Ο Ολυμπιακός είχε ηττηθεί με 3-2 στη Σερβία και θέλει νίκη με καθαρό σκορ (3-0, 3-1) για την πρόκριση. Σε περίπτωση νίκης με 3-2, η πρόκριση θα κριθεί στο χρυσό σετ. Η αναμέτρηση ξεκινάει στις 16:30

Λίγες ώρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 19:45 ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League. Ο Ολυμπιακός έχει στόχο τη νίκη που θα του δώσει «φτερά» πρόκρισης, σε μια δύσκολη αναμέτρηση κόντρα στους φορμαρισμένους Γερμανούς. Ο αγώνας ξεκινάει στις 19:45 και θα μεταδοθεί ζωντανά το COSMOTESPORT 3HD.

Την αυλαία της Θρυλικής ευρωπαϊκής εβδομάδας κλείνει η ομάδα μπάσκετ του Θρύλου, η οποία αντιμετωπίζει την Μονακό στο ΣΕΦ για την 8η αγωνιστική της Euroleague. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 5-2, ενώ η Μονακό βρίσκεται στην 7η θέση, με ρεκόρ 4-3. Η αναμέτρηση ξεκινάει στις 21:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από τα κανάλια NOVASPORTS.

Διαβάστε επίσης