Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός: Τα χρόνια πολλά στον Μιχάλη Κουντούρη! (photo)

Ολυμπιακός: Τα χρόνια πολλά στον Μιχάλη Κουντούρη! (photo)
Δευτέρα, 8 Νοεμβρίου 2021 - 13:05

Την ονομαστική του εορτή έχει σήμερα ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού. Ο Μιχάλης Κουντούρης γιορτάζει σήμερα, ανήμερα της Σύναξις των Αρχαγγέλων και Αγγέλων. Το όνομα Μιχαήλ έχει σήμερα, μεταξύ άλλων, την τιμητική του και ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη δέχεται τις ευχές από όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού.

Πρώτος φυσικά ο Ερασιτέχνης, ο οποίος με ειδική ανάρτηση, στα social media, ευχήθηκε στον Πρόεδρο του ΟΣΦΠ, για την ονομαστική του εορτή. Ο Μιχάλης Κουντούρης ηγείται του Ερασιτέχνη, κάνοντας μία τεράστια προσπάθεια διαρκείας, να κρατά πάντοτε στην κορυφή, τον κορυφαίο ελληνικό Σύλλογο! Ο Ολυμπιακός συνεχίζει διαρκώς να προοδεύει και να προχωρά προς τα εμπρός, χάρη στην ηγεσία του Μιχάλη Κουντούρη και αυτό είναι κάτι το οποίο αναγνωρίζουν όλοι, στην οικογένεια του Θρύλου.

Τις ευχές μας στον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού στέλνουμε και όλοι εμείς εδώ, στο gavros.gr. Του ευχόμαστε υγεία, δύναμη και ακόμη περισσότερες και μεγαλύτερες επιτυχίες, με τον Θρύλο, στον οποίο έχει αφιερώσει τη ζωή του!

Δείτε τα χρόνια πολλά του Ερασιτέχνη, στον Μιχάλη Κουντούρη:

Διαβάστε επίσης

Μη σταματάς! Δίπλα στον ΟΣΦΠ!

Μη σταματάς! Δίπλα στον ΟΣΦΠ!

Εκτός από το να γεμίζουμε τα γήπεδα όπου παίζουν ΟΛΑ τα τμήματα, έχουμε και ιερή υποχρέωση να στηρίζουμε με Κάρτα Μέλους και Φιλάθλου, τον Σύλλογο!