Ντουντούκα
Όχι έτσι, Θρύλε!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ολυμπιακός | Κολύμβηση: Ανακοίνωσε Ζαρακά (photo)

Ολυμπιακός | Κολύμβηση: Ανακοίνωσε Ζαρακά (photo)
Τρίτη, 9 Νοεμβρίου 2021 - 12:27

Ενισχύει ακόμη περισσότερο το ήδη κορυφαίο τμήμα κολύμβησης του Συλλόγου, ο Ερασιτέχνης! Το μεσημέρι της Τρίτης 9/11 ανακοίνωσε την απόκτηση του νεαρού κολυμβητή, Παναγιώτη Ζαρακά.

Αναλυτικά:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Παναγιώτη Ζαρακά. Ο νεαρός κολυμβητής (ημ. γέννησης 28/10/1998) εντάσσεται στο δυναμικό του αγωνιστικού τμήματος Κολύμβησης του Συλλόγου μας.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του Ολυμπιακού, ο Παναγιώτης Ζαρακάς ο οποίος κολυμπάει στα 50μ., 100μ. και 200μ. πεταλούδα ανέφερε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος και νιώθω ιδιαίτερη τιμή που φέτος θα βρίσκομαι στην ομάδα του Ολυμπιακού και θα αγωνίζομαι με το ερυθρόλευκο σκουφάκι που όλοι γνωρίζουν τι ιστορία έχει. Με την σειρά μου λοιπόν θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση του Ολυμπιακού για αυτή την καινούργια συνεργασία και τις ιδανικές συνθήκες που προσφέρει σε έναν αθλητή. Εύχομαι να έχουμε μια ολοκληρωμένη και υγιή χρονιά και με την σκληρή δουλειά το πάθος και το πείσμα να καταφέρω να βοηθήσω τόσο εγώ όσο και οι συναθλητές μου την ομάδα μας να φέρει εις πέρας τους στόχους της».

Διαβάστε επίσης