Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σαββατοκύριακο με Ερασιτέχνη και ΣΕΦ

Σαββατοκύριακο με Ερασιτέχνη και ΣΕΦ
Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου 2021 - 22:23

Ακόμη ένα Σαββατοκύριακο με πολλές «ερυθρόλευκες» μάχες έφτασε… Ο Ολυμπιακός δίνει 5 αναμετρήσεις, με τις 4 να ανήκουν στον Ερασιτέχνη και η μία είναι στην Stoiximan Basket League.

Πρεμιέρα στο Σαββατοκύριακο κάνει το γυναικείο τμήμα Πόλο του Θρύλου, το οποίο μετά τη νίκη με τη Βουλιαγμένη, θέλει να διπλασιάσει τις νίκες του. Υποδέχονται την ΝΕ Πατρών στις 16:00 στο Παπαστράτειο για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Στις 18:00 το Σάββατο η ομάδα βόλεϊ Γυναικών υποδέχεται τον Πορφύρα στο «Μ. Μερκούρη» για την 8η αγωνιστική της Volley League Γυναικών και έχει στόχο να συνεχίσει το σερί νικών που έχει χτίσει και να πιάσει καλή απόδοση για ένα ακόμη παιχνίδι.

Τελευταία αναμέτρηση του Σαββάτου είναι αυτή για το Πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού, που αγωνίζεται μέσα στην ΑΕΚ. Η εντυπωσιακή ομάδα του Θοδωρή Βλάχου θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στις 20:00 σε εκτός έδρας αναμέτρηση με στόχο το 6/6 στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ προέρχεται από μια φανταστική νίκη μέσα στην Νόβι Μπέογκραντ.

Την Κυριακή ο λαός του Θρύλου έχει να παρακολουθήσει δύο αναμετρήσεις… Και οι δύο είναι κόντρα στον ΠΑΟΚ. Πρώτα αγωνίζεται το τμήμα Βόλεϊ Ανδρών στη Θεσσαλονίκη με τον ΠΑΟΚ για την προημιτελική φάση του Λιγκ Καπ. Πρόκειται για τον επαναληπτικό αγώνα της ήττας με 2-3 από τον ΠΑΟΚ στο «Μ. Μερκούρη» και ο Θρύλος αναζητά καθαρή νίκη (3-0 ή 3-1 σετ) για να πετύχει την πρόκριση του στους «4» του θεσμού. Με νίκη με 3-2 σετ, το ματς θα οδηγηθεί σε χρυσό σετ.

Την αυλαία κλείνει η αήττητη, στη Stoiximan Basket League, ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τους Θεσσαλονικείς στις 20:00 στο ΣΕΦ για την 7η αγωνιστική του Πρωταθλήματος με στόχο να πετύχει την έκτη του σερί νίκη (έχει κάνει το ρεπό του και έχει 5/5 μέχρι στιγμής). Ο Θρύλος θέλει να διευρύνει το αήττητο του και, κακά τα ψέματα, είναι ο απόλυτος κυρίαρχος στο πρωτάθλημα και θα το κάνει.

Διαβάστε επίσης