Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όταν τα γήπεδα του Ολυμπιακού είναι γεμάτα, η παραμύθα έχει ρεπό

Όταν τα γήπεδα του Ολυμπιακού είναι γεμάτα, η παραμύθα έχει ρεπό
Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021 - 12:32

Ο Ολυμπιακός έχει παίξει χιλιάδες ματς, σε όλα τα αθλήματα, μέσα σε γήπεδα που… κόχλαζαν! Οι ΓΑΥΡΟΙ έχουν παραδώσει μαθήματα εξέδρας σε όλα τα αθλήματα, στη μακρά ιστορία του Συλλόγου. Σε Ελλάδα και Ευρώπη. Έχουν γεμίσει αμέτρητες φορές το Καραϊσκάκη, το ΣΕΦ, το «Μελίνα Μερκούρη», μέχρι και το προπονητικό του Ρέντη, για να δουν Θρύλο. Έχουν ταξιδέψει στα πέρατα της Γης, για την ομάδα τους και έχουν σταθεί με κάθε τρόπο, δίπλα στον Σύλλογο, με τις εγγραφές μελών εδώ και πολλά, πολλά χρόνια. Για αυτά δεν θα διαβάσετε στην παραμύθα. Γιατί δεν μπορούν να γράφουν διθυράμβους για τον Ολυμπιακό. Απαγορεύεται δια της διευθύνσεως. Άσε που δεν θα έπρεπε να κάνουν και άλλη δουλειά, αφού αυτή είναι συνθήκη που κυριαρχεί. Θα έπρεπε κάθε λίγο και λιγάκι να… αποθεώνουν τον λαό του Ολυμπιακό και αυτό δεν τους το επιτρέπει η δημοσιογραφική τους υπόσταση. Παρότι βέβαια το παίζουν αντικειμενικοί και δεν δηλώνουν… οπαδικό σάιτ.

Σήμερα, όμως, μετά από ένα μεμονωμένο γέμισμα του κλειστού του Αγίου Θωμά, άρχισαν οι διθύραμβοι και οι συγκρίσεις, Ολυμπιακών-Παναθηναϊκών. Για το πως οι Παναθηναϊκοί στηρίζουν τον Ερασιτέχνη και όλα τα τμήματα του Συλλόγου, ενώ οι Ολυμπιακοί όχι. Ξέρετε τώρα, τα γνωστά. Γι’ αυτό, άλλωστε, ο Παναθηναϊκός (και όχι μόνο) αντέγραψαν και έθεσαν σε εφαρμογή το σύστημα του Ολυμπιακού, με τα μέλη. Επειδή οι ΓΑΥΡΟΙ δεν στηρίζουν την ομάδα τους. Αυτό μας λένε. Ένα… «αποτυχημένο» σύστημα οπαδικής στήριξης στον σύλλογο, αντέγραψε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, από τον Ολυμπιακό, δηλαδή… Αυτό μας λένε. Και όλα αυτά, με μια γεμάτη εξέδρα, στις τόσες… Κωμωδία.

Να τα βάλουν σε μια σειρά… Ένα ματς δεν φτάνει να μας πείσουν για το τι κάνουν ή δεν κάνουν οι ΓΑΥΡΟΙ. Τα ίδια έκαναν κάποτε εκεί στην παραμύθα και με το Καραϊσκάκη και… μετρούσαν καθίσματα, για να δείξουν ότι ΚΑΙ ΚΑΛΑ ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει γυρίσει την πλάτη του στην ομάδα. Και κάθε χρόνο ο Ολυμπιακός έκλεινε πρώτος της σεζόν ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ… Και γέλαγε το πανελλήνιο με τους… καταμετρητές καθισμάτων… Τα ίδια κάνουν και τώρα. Τους μάθαμε και δεν τσιμπάμε. Το αν ο λαός του Ολυμπιακού στηρίζει την ομάδα και ΟΛΑ τα αθλήματά του, το ξέρουμε καλύτερα πρώτοι εμείς. Που έχουμε κάνει όλες τις πισίνες της Ευρώπης, Παπαστράτειο, λόγου χάρη… Οπότε ας ασχοληθούν με τις ομάδες τους και ας αφήσουν τον Ολυμπιακό… Όταν τα γήπεδα του Ολυμπιακού είναι γεμάτα, η παραμύθα έχει ρεπό. Δηλαδή πολύ συχνά… Και δεν θα διαβάσετε για αυτό… Δεν τους συμφέρει.

Διαβάστε επίσης