Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δύο ματς με τον ΠΑΟΚ την ίδια ώρα; Κ@#λ@! (photos)

Δύο ματς με τον ΠΑΟΚ την ίδια ώρα; Κ@#λ@! (photos)
Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου 2021 - 11:43

«Ερυθρόλευκη» τρέλα με μπάσκετ Γυναικών (14:00) και πόλο Γυναικών να παίζουν σχεδόν ταυτόχρονα, με τον ΠΑΟΚ! Η ομαδάρα του Ζίμπαρτς παίζει στην Πυλαία απέναντι στον ΠΑΟΚ, για την Α1 μπάσκετ Γυναικών στις 14:00 (μετάδοση μέσω live streaming από το κανάλι του ΠΑΟΚ στο YouTube) και λίγη ώρα μετά, οι Πρωταθλήτριες Ευρώπης ρίχνονται επίσης στη «μάχη» με αντίπαλο τον «δικέφαλο» που βορρά, τον οποίο συναντούν στο Ποσειδώνιο.

Κόντρα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη θέλουν να πανηγυρίσουν το «πέντε στα πέντε» στο πρωτάθλημα, μερικές ημέρες πριν από τη φάση των ομίλων της Euroleague. Υπενθυμίζεται, ότι στον ευρωπαϊκό όμιλο στο Παπαστράτειο (10-12/12), οι «ερυθρόλευκες» θα αντιμετωπίσουν την Τεράσα, την Ρόμα και τον Εθνικό, για την 1η, τη 2η και την 3η αγωνιστική αντίστοιχα...

Νωρίτερα, οι παίκτριες της ομάδας μπάσκετ Γυναικών θελήσουν να συνεχίσουν τις πολύ καλές εμφανίσεις τους και να φτάσουν σε άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα, στο δρόμο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Μάρτινς Ζίμπαρτς, με εξαίρεση την δεδομένη απουσία της Άννα Σπυριδοπούλου, δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.

Διαβάστε επίσης