Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κοκκίνισε ξανά η Θεσσαλονίκη…

Κοκκίνισε ξανά η Θεσσαλονίκη…
Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου 2021 - 16:33

Επέλαση του Θρύλου στη Θεσσαλονίκη και δύο πολύ μεγάλες νίκες κόντρα στον ΠΑΟΚ σε Πόλο και Μπάσκετ Γυναικών. Ο Θρύλος ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη για δύο νίκες σήμερα και τις πέτυχε. Όλοι το περίμεναν. Πριν από τα παιχνίδια. Έχουν συνηθίσει να βλέπουν «ερυθρόλευκες» επικρατήσεις. Και ήξεραν ότι ο Θρύλος... ΜΠΟΡΕΙ! Και το απέδειξε στην πράξη!

Ας ξεκινήσουμε από το… γλέντι στο Πόλο. 27-3 (!). 24 γκολ διαφορά. Θρυλική εμφάνιση και περίπατος στο Ποσειδώνιο. Συνεχίζουν αήττητες οι Πρωταθλήτριες Ευρώπης, αφού κέρδισαν πολύ άνετα τον ΠΑΟΚ, ο οποίος δεν μπόρεσε να προβάλει καμία αντίσταση. Και τώρα το μυαλό στην Ευρώπη…

Πάμε και στο Μπάσκετ. Θρίαμβος και εκεί! Ντέρμπι όλο το παιχνίδι, αλλά στο τέλος κερδίζει ο Πρωταθλητής! Αυτός που έχει μέταλλο και καρδιά νικητή. Ο ΘΡΥΛΟΣ! Με 1:58’’ να απομένουν για τη λήξη, ο Θρύλος ήταν στο -4. Από εκεί έτρεξε ένα σερί 0-8 και… γονάτισε τον ΠΑΟΚ, παίρνοντας σπουδαία νίκη με 73-77. Θρύλος στην Θεσσαλονίκη.

Διπλός θρίαμβος στην ερωτική Θεσσαλονίκη. «Ερυθρόλευκο» πάθος και νίκες. Ταιριάζουν απόλυτα. Κοκκίνισε η συμπρωτεύουσα ξανά. Πάντα… φιλόξενη για νίκες του Ολυμπιακού, έτσι και σήμερα. Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε… Παντού!

Διαβάστε επίσης