Ντουντούκα
Ψηλά το κεφάλι...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Η αναμονή τελείωσε! Η επίσημη μπουτίκ του ΟΣΦΠ, στο σπίτι σου! (video)

Η αναμονή τελείωσε! Η επίσημη μπουτίκ του ΟΣΦΠ, στο σπίτι σου! (video)
Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου 2021 - 13:09

ΘΡΥΛΟΣ ΕΙΣΑΙ! Σε όλα τα αθλήματα ΠΡΩΤΟΣ και ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ! Κυρίαρχος, με το κόκκινο και το λευκό να είναι πάντα μπροστά! Η αναμονή τελείωσε! Η επίσημη μπουτίκ του ΟΣΦΠ, στο σπίτι σου! Μετρούσαμε αντίστροφα εδώ και λίγες μέρες και τα νέα ήρθαν! Η μπουτίκ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού στα σπίτια όλων των ΓΑΥΡΩΝ!

Ο Θρύλος εγκαινιάζει την online μπουτίκ του, από την οποία θα μπορούμε ΟΛΟΙ μας να αγοράζουμε είδη ρουχισμού, αξεσουάρ, προσωπικά είδη, επετειακά και συλλεκτικά προϊόντα του Ερασιτέχνη! Του Ολυμπιακού μας! Του μεγαλύτερου πολυαθλητικού Συλλόγου στη χώρα και ενός εκ των κορυφαίων του πλανήτη!

Η επίσημη ενημέρωση από τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό αναφέρει:

Ο Ολυμπιακός μπαίνει στα σπίτια όλων των φιλάθλων, εγκαινιάζοντας την μπουτίκ online αγορών! Αντί να έρθετε εσείς σε εμάς, ήρθαμε εμείς σε εσάς! Είδη ρουχισμού, αξεσουάρ, προσωπικά είδη, επετειακά και συλλεκτικά προϊόντα, όλα στη διάθεσή σας με ένα κλικ! Εξερευνήστε το e-shop του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και ανακαλύψτε τις προσφορές! Αυτό είναι το «δώρο» μας προς τα εκατομμύρια πιστών φίλων του συλλόγου στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Εσύ επέλεξες τι δώρο θα κάνεις αυτές τις γιορτές στα αγαπημένα σου πρόσωπα ή ακόμα και στον εαυτό σου. Αν όχι ακόμα, τότε ΞΕΚΙΝΑ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΣΟΥ!

Διαβάστε επίσης