Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός | 15 τα «ερυθρόλευκα» ευρωπαϊκά! Σαν κι εσένα, άλλος ΚΑΝΕΙΣ! (video)

Ολυμπιακός | 15 τα «ερυθρόλευκα» ευρωπαϊκά! Σαν κι εσένα, άλλος ΚΑΝΕΙΣ! (video)
Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2021 - 00:53

Ο Χάρης Παυλίδης, το είπε. Δεν κρύφτηκε. Και δεν υπάρχει λόγος να το κρύψεις. Είναι σίγουρος για την ομαδάρα του και τον οργανισμό του Ολυμπιακού: «Η καλύτερη ομάδα στον κόσμο»! Το είπε στην κάμερα του One Channel και ξεχείλιζε υπερηφάνεια. Κ@ΥΛ@ ρε φίλε. Γούσταρε! Όπως γουστάρει και ο κόσμος. Και αν εδώ υπάρχουν τίποτα ΤΡΥΠΕΣ να αμφισβητούν εγχώριους τίτλους που σηκώνει ο Ολυμπιακός, την ίδια ώρα εμείς μετράμε ΚΑΙ ευρωπαϊκές κούπες.

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 12+1, 14, 15! ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ευρωπαϊκές κούπες μετράει ο Ολυμπιακός! Αυτή του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ που σήκωσε η ομάδα Πόλο Γυναικών το βράδυ του Σαββάτου, στο Παπαστράτειο, μετά το 14-11 με την Κίνεφ Κίρισι, ήταν η 15η ευρωπαϊκή κούπα που μετράει ο Ολυμπιακός σε όλα τα αθλήματα!

Ταυτόχρονα, αυτό ήταν το 5ο ευρωπαϊκό που σηκώνει το τμήμα Πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού (από το 2014 κι έπειτα!)!

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να μετράει κούπες. Αμέτρητες είναι. Χάνεις το μέτρημα αν ξεκινήσεις. Και μέσα στα τόσα τρόπαια που έχει κατακτήσει, έχει τη χαρά και την υπερηφάνεια να μετράει και 15 ευρωπαϊκά! Και ας υπάρχουν κάτι ΒΟΘΡΟΙ να «εξαφανίζουν» τέτοια μεγάλη επιτυχία.

Όλα όσα εμείς ζούμε, άλλοι τα ονειρεύονται. Δεν είναι κακό να ονειρεύεσαι. Εμείς, όμως, τα ζούμε. Γιατί είναι αλλιώς να είσαι Ολυμπιακός!

15 τα ευρωπαϊκά τρόπαια του Θρύλου. Και συνεχίζουμε!

Σαν κι εσένα, Θρύλε, άλλος ΚΑΝΕΙΣ!

Διαβάστε επίσης