Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κοιμάται και ονειρεύεται ο Μαλακατές

Κοιμάται και ονειρεύεται ο Μαλακατές
Δευτέρα, 27 Δεκεμβρίου 2021 - 12:32

Παραδοχή! Καμιά φορά τα λένε και μόνοι τους. Δεν το θέλουν, τους φεύγουν… Βγήκε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, ο Μαλακατές και είπε σε συνέντευξή του στη Live Sport ότι… ονειρεύεται τον Παναθηναϊκό πρωταθλητή, παντού. Ονειρεύεται, δηλαδή, αυτά που ο Ολυμπιακός ζει ήδη.

Ονειρεύεται να κάνει τον σύλλογο σαν τον Θρύλο, ο οποίος σε όλα τα αθλήματα είναι στην κορυφή… Και συνεχίζει να ονειρεύεται και να πραγματοποιεί, ακόμη μεγαλύτερα σχέδια, τα οποία τον οδηγούν σε ακόμη μεγαλύτερα μονοπάτια δόξας!

«Καθημερινά τον ονειρεύομαι πρωταθλητή παντού. Δεν υπάρχει φορολογία στο όνειρο», είπε χαρακτηριστικά ο Μαλακατές στη συνέντευξή του. Λογικό να το βλέπει καθημερινά στον ύπνο του, αφού στον ξύπνιο του βλέπει διαρκώς τον Ολυμπιακό να πανηγυρίζει κούπες… Εδώ και χρόνια πολλά… Και θα συνεχίσει, επίσης για πολλά χρόνια, να βλέπει το ίδιο σκηνικό…

Αλήθεια είναι πάντως αυτό που λέει. Στο όνειρο δεν υπάρχει φορολογία. Ο καθένας μπορεί να ονειρεύεται τα πιο «τρελά» πράγματα. Στον Ολυμπιακό τα κάνουν πράξη, με έργα και με διαρκή πρόοδο. Με διαρκή προσπάθεια και με πλάνο. Όχι μένοντας στα… όνειρα. Γι’ αυτό ο Θρύλος έχει αφήσει τον «πελάτη» του καμιά… 100αριά τίτλους πίσω… Και συνεχίζει να ονειρεύεται…

Διαβάστε επίσης

Σάκκαρη: «Δεν έπαιξα καλά»

Σάκκαρη: «Δεν έπαιξα καλά»

Αν και νίκησε τη Ζίντανσεκ, μπαίνοντας με το δεξί στο τουρνουά της Αδελαΐδας, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια δεν έμεινε ικανοποιημένη από την απόδοσή της.