Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πέρσι «λευκές πετσέτες», φέτος «μεγαλύτερα μπάτζετ» η παραμύθα!

Πέρσι «λευκές πετσέτες», φέτος «μεγαλύτερα μπάτζετ» η παραμύθα!
Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022 - 20:26

Σε… διπλοβάρδιες και με αποστολή να παρουσιάσουν για τους δικούς τους λόγους, μια εικόνα διαφορετική από την πραγματικότητα δουλεύουν από χθες στο σάιτ της παραμύθας. Κέρδισε βλέπετε η ομάδα της καρδιάς του Λαλάκη, τον Ολυμπιακό στο βόλεϊ Γυναικών και το συγκεκριμένο γεγονός, έπρεπε να «προβληθεί» με μια σειρά από άρθρα γεμάτα ψέματα ανακρίβειες και… αυτοεξετευλισμούς.

Διαβάσαμε λοιπόν, σήμερα ότι ο Παναθηναϊκός κερδίζει παντού τον Ολυμπιακό και με μικρότερο μπάτζετ!

Στο ίδιο σάιτ λοιπόν που πέρσι, εν μέσω covid, διαβάζαμε ότι ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, πέταξε «λευκή πετσέτα», ότι μαζεύεται, ότι τελείωσε και ότι δεν έχει λεφτά, αφήνοντας πρωτοκλασάτους αθλητές και αθλήτριες να αποχωρούν, ένα χρόνο μετά «πληροφορούμαστε» ότι ο Πειραιώτες, διαθέτουν μεγαλύτερα μπάτζετ από τους πράσινους.

Και πριν αναλύσουμε την κουβέντα περί μπάτζετ, πείτε μας λίγο ρε σανοπώληδες, πότε γράφατε ψέματα, πέρσι ή φέτος; Γιατί «λευκή πετσέτα» και «μεγαλύτερα μπάτζετ» είναι προφανώς δυο έννοιες εκ διαμέτρου αντίθετες! Η το ένα ισχύει ή το άλλο! Η μήπως δεν ισχύει ούτε ότι έγραφαν πέρσι για λευκή πετσέτα, ούτε ότι γράφουν φέτος για μεγαλύτερη μπάτζετ. Δεδομένα ότι και να ισχύει ξευτιλίζονται με ότι γράφουν και τη διαστρέβλωση της πραγματικότητας.

Προκύπτει λένε από το ρεπορτάζ ότι σε όλα τα ερασιτεχνικά τμήματα ο Παναθηναϊκός έχει μικρότερο μπάτζετ από τον Ολυμπιακό. Αν έκαναν ρεπορτάζ και δεν λειτουργούσαν καθ’ υπαγόρευση, θα γνώριζαν ότι ο Παναθηναϊκός στο βόλεϊ Γυναικών έχει μεγαλύτερο μπάτζετ σε ποσοστό 15% από τον Ολυμπιακό. Το να γράφουν ψέματα και ανακρίβειες όμως εξυπηρετεί το αφήγημά τους, οπότε ως… αρνητές της αλήθειας, αναφέρουν τα… δικά τους.

Πάμε και στο βόλεϊ Ανδρών; Όσο κοστίζει η βασική επτάδα των πρωταθλητών τόσο κοστίζει και η αντίστοιχη των πράσινων, με τους Πειραιώτες να πληρώνουν ένα πόσο λίγο μεγαλύτερο στους αναπληρωματικούς.

Πάμε και στο Μπάσκετ Γυναικών; Εκεί οι πράσινοι πληρώνουν λίγο παραπάνω από τους ερυθρόλευκους για την βασική πεντάδα, αλλά ο πάγκος τους στοιχίζει λίγο λιγότερο από των Πειραιωτών.

Κερδίζει παντού λένε τον Ολυμπιακό. Παντού ε; Μάλιστα οι ήττες που γνώρισε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός από τους ερυθρόλευκους φέτος σε Μπάσκετ και Πινγκ Πονγκ Γυναικών για τα αντίστοιχα πρωταθλήματα, δεν αναφέρονται. Από ανακρίβεια; Ασχετοσύνη; Προπαγάνδα; Για να μην μας χαλάσει το «παντού» στον τίτλο;

Με βάσει τα παραπάνω αντιλαμβάνεται ο οποιασδήποτε, ότι ο βόθρος, κάνει το άσπρο, μαύρο απλά και μόνο για να εξυπηρετήσει το αφήγημα του, χωρίς να τον ενδιαφέρει αν η ίδια η πραγματικότητα και τα νούμερα τον ξεφτιλίζουν.

Ότι η... ιστορία αποκαθίσταται είναι ένας ευσεβής «πράσινος» πόθος. Η ιστορία στη δεκαετία έγραψε και δεν… ξεγράφει. 89 κούπες ο Ολυμπιακός στον Ερασιτέχνη, 5 ο Παναθηναϊκός και οι τελευταίες σε βόλεϊ Ανδρών και Μπάσκετ Γυναικών εκμεταλλευόμενος την… αναμπουμπούλα του κορονοϊού και την αβάντα του «Φάρου» στους περσινούς τελικούς.

Και επειδή κάτι «ψελλίζουν» για τεχνογνωσία των «πράσινων» που και καλά με λιγότερα χρήματα έχουν καλύτερες ομάδες, αλλάξτε πλευρό. Δεν ξέρει η διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού που όλα τα αυτά τα χρόνια μεγαλούργησε και γιγάντωσε τον σύλλογο, με την αρωγή φυσικά του ηγέτη Βαγγέλη Μαρινάκη και την ευρεία βάση των Μελών και Φιλάθλων (αυτών που αντιγράφετε έτσι;) και ξέρετε… εσείς;

Η διοίκηση που σάρωσε με 89 τίτλους έναντι 5 δικών σας. Που πήρε 7 ευρωπαϊκούς τίτλους από το 2014 και μετά. Που συντηρεί 12 αγωνιστικά τμήματα σε υψηλό επίπεδο και όλα διεκδικούν το πρωτάθλημα τη στιγμή που εσείς από μόνοι σας λέτε ότι κάνετε πρωταθλητισμό στα δυο βόλεϊ και στο μπάσκετ γυναικών.

Δεν ξέρει αυτή η διοίκηση, που έχει καταστήσει τα τμήματα πόλο κορυφαία στην Ευρώπη. Που κάθε χρόνο όλα τα τμήματα του συλλόγου παίζουν εκατοντάδες αγώνες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με ότι συνεπάγεται αυτό σε κόστος τόσο για την συμμετοχή αλλά και τις χιλιάδες ευρώ που έχει δώσει σε πριμ για τις κατακτήσεις τόσων τίτλων!

Την ώρα που εσείς τόσα χρόνια δεν δηλώνατε καν συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις!

Μια συμβουλή… Μην ξανοίγεστε πολύ γιατί η ίδια η πραγματικότητα θα σας εκθέσει και θα σας κλείσει τα στόματα.

Παρ’ όλα αυτά σας ευχαριστούμε που… υπάρχετε, γιατί για όσα τραβάνε και θα τραβήξουν οι ομάδες έχετε βάλει και εσείς το… χεράκι σας με όσα γράφετε!

Διαβάστε επίσης