Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πινγκ Πονγκ: Να «σφραγίσει» το Πρωτάθλημα κόντρα στον Παναθηναϊκό

Πινγκ Πονγκ: Να «σφραγίσει» το Πρωτάθλημα κόντρα στον Παναθηναϊκό
Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2022 - 19:27

Την ευκαιρία να κατακτήσει το Πρωτάθλημα για τη χρονιά 2021/22 έχει η Γυναικεία ομάδα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης του Θρύλου, με δύο αναμετρήσεις που δίνει το Σάββατο στο ΣΕΦ. Οι «ερυθρόλευκες» υποδέχονται το Σάββατο (29/01, 11:00) τον ΑΣ Πέρα στο ΣΕΦ για τη 10η αγωνιστική της Α1 και στις 13:00 τον Παναθηναϊκό για την 11η αγωνιστική.

Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλο κόντρα στον Παναθηναϊκό από τον πρώτο γύρο (3-0) και θέλει να το διασφαλίσει στην αυριανή αναμέτρηση.

Με δύο στα δύο, κατακτούν και μαθηματικά το Πρωτάθλημα, οπότε αυτός είναι και ο μόνος στόχος! Την Κυριακή (30/01, 10:00) αντιμετωπίζουν τις Σάρισες Φλώρινας στο ΣΕΦ για τη 12η και τελευταία αγωνιστική, όμως είναι αποφασισμένες να «καθαρίσουν» την υπόθεση… Τίτλος από το Σάββατο κόντρα στον Παναθηναϊκό.

*Το ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής της Α1, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στον Παναθηναϊκό, μπορείτε να το παρακολουθήσετε σε live streaming στο YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=ueotAxTh1GA

Διαβάστε επίσης

«Θα επιδιώξουμε νέα νίκη, με ευρύ σκορ!»

«Θα επιδιώξουμε νέα νίκη, με ευρύ σκορ!»

Έτοιμοι για την κατάκτηση του τίτλου στην Επιτραπέζια Αντισφαίριση Γυναικών. Δείτε τις δηλώσεις του προπονητή της ομάδας, Γιώργου Χριστοφοράκη και της Αλίκης Κιούφη…