Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θα επιδιώξουμε νέα νίκη, με ευρύ σκορ!»

«Θα επιδιώξουμε νέα νίκη, με ευρύ σκορ!»
Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2022 - 22:50

Ο Ολυμπιακός έχει το πλεονέκτημα για τον τίτλο, όμως θέλει να πετύχει κι άλλη νίκη και να επικρατήσει με 3-0, όπως δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Χριστοφοράης, ο οποίος τόνισε πως οι «ερυθρόλευκες» θα παραταχθούν πλήρεις, έχοντας στο ρόστερ τους κάποιες από τις καλύτερες παίκτριες της Ευρώπης.

«Έχουμε το πλεονέκτημα, αλλά θέλουμε να πετύχουμε νέα νίκη κι αν μπορούμε να επικρατήσουμε ξανά με 3-0. Για αυτό παρατάσσουμε πλήρη ομάδα. Κοιτάζουμε να φέρνουμε τις καλύτερες παίκτριες από την Ευρώπη και να τις χρησιμοποιούμε συχνά, ώστε να δώσουμε οντότητα και μία ώθηση παραπάνω στο πρωτάθλημα».

Από την πλευρά της η Αλίκη Κιούφη, τόνισε πως ο Ολυμπιακός οφείλει να παίξει με συγκέντρωση και καθαρό μυαλό και ξεκαθάρισε πως οι «ερυθρόλευκες» θέλουν τη νίκη και, θα προσπαθήσουν να την πετύχουν, με ευρύ σκορ.

«Το 3-0 στο πρώτο ματς και χάνοντας μόνο δύο σετ, σαφώς ήταν πολύ καλό αποτέλεσμα για μας. Οφείλουμε, όμως, να παίξουμε ξανά με συγκέντρωση, πειθαρχία και καθαρό μυαλό, γιατί όλα μπορούν να γυρίσουν στο άθλημά μας. Φυσικά, θα επιδιώξουμε νέα νίκη κι αν γίνεται, πάλι με ευρύ σκορ».

Διαβάστε επίσης