Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ημέρα γεμάτη Ερασιτέχνη! (photos)

Ημέρα γεμάτη Ερασιτέχνη! (photos)
Σάββατο, 29 Ιανουαρίου 2022 - 11:11

Μια ημέρα γεμάτη δράση είναι σήμερα, για τα τμήματα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, με «μάχες» σε πολλά… μέτωπα και σημαντικές αναμετρήσεις. Κρίνονται τίτλοι, έχουμε ντέρμπι, αήττητα σερί, όλα! Δείτε το «ερυθρόλευκο» πρόγραμμα της ημέρας.

Για τον τίτλο στην Επιτραπέζια Αντισφαίριση Γυναικών!

Η ομάδα του Ολυμπιακού στην Επιτραπέζια Αντισφαίριση Γυναικών έχει την ευκαιρία να στεφθεί πρωταθλήτρια, εάν πετύχει το 2/2 σήμερα. Αγωνίζεται στις 11:00 κόντρα στον ΑΣ Πέρα στο ΣΕΦ για τη 10η αγωνιστική και στις 13:00 κόντρα στον Παναθηναϊκό, για την 11η αγωνιστική. Με «δύο στα δύο» κατακτά και μαθηματικά το πρωτάθλημα!

Για το «δύο στα δύο» στη Β’ φάση της Handball Premier

Μετά το νικηφόρο ξεκίνημα στη Β’ φάση, κόντρα στον Αερωπό Έδεσσας (32-26), ο Ολυμπιακός καλείται να δώσει συνέχεια στις νίκες του και να επικρατήσει και της Δράμας, εκτός έδρας. Οι «ερυθρόλευκοι» αγωνίζονται στις 12:30, σε μια αναμέτρηση που θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ 3. Ο Γιώργος Καρασαββίδης δε μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Παπαδημητρίου και Δεληχρήστου.

Συνεχίζουν αήττητες οι Υπερπρωταθλήτριες Ευρώπης, στο ντεμπούτο του Τσίριτς!

Ντεμπούτο στον «ερυθρόλευκο» πάγκο για τον νέο προπονητή του Θρύλο, Αλεξάνταρ Τσίριτς, στην αναμέτρηση κόντρα στον Νηρέα Χαλανδρίου. Οι «ερυθρόλευκες» υποδέχονται την ομάδα από το Χαλάνδρι στις 14:15 στο Παπαστράτειο για την 11η αγωνιστική και θέλουν να πάρουν την πρώτη τους νίκη με τον νέο τεχνικό στο… «τιμόνι», σε μια αναμέτρηση που δε θα αγωνιστεί η αρχηγός της ομάδας, Μ. Πλευρίτου.

Οι Υπερπρωταθλήτριες Ευρώπης θέλουν να συνεχίσουν το νικηφόρο τους σερί στο πρωτάθλημα, μερικές ημέρες (5/2) πριν από την πρώτη «μάχη» με την Ντουναϊσβάρος στο Παπαστράτειο, για τη φάση των «8» της Euroleague.

Επιστροφή στις νίκες, κόντρα στην ΑΕΚ

Στις νίκες θέλουν να επιστρέψουν οι Νταμπλούχοι Ελλάδας, μετά την ήττα στη Σερβία από τη Ραντνίτσκι. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ στο Παπαστράτειο στις 15:30, σε μια αναμέτρηση που θα μεταδοθεί ζωντανά από το KOE TV στο YouTube, για την 13η αγωνιστική της Α1. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να πετύχουν τη νίκη και να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις, ώστε να ανακτήσουν την ψυχολογία τους για τη συνέχεια.

Για την πρόκριση στον τελικό της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Ανδρών!

Ο Θρύλος τα δίνει όλα για όλα για την πρόκριση στον τελικό της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Ανδρών, καθώς υποδέχεται στις 17:00 το Ρέθυμνο στο ΣΕΦ, με φόντο το «εισιτήριο» για τον τελικό (30/01) του Πρωταθλήματος της Α1.

Για το «διπλό» στη Βούλα οι Πρωταθλήτριες Ελλάδας!

Να προσθέσουν μια ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα θέλουν οι πρωταθλήτριες Ελλάδος, αυτή τη φορά σε μια πολύ καλή έδρα και απέναντι σε μια πολύ δουλεμένη ομάδα. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Θέτιδα Βούλας, σήμερα, στις 19:00 για την 19η αγωνιστική της Volleyleague Γυναικών. Θέλουν να δώσουν συνέχεια στην άνετη νίκη (3-0) επί του Πανναξιακού και να προσθέσουν ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα και μια ακόμη νίκη.

Διαβάστε επίσης

«Θα επιδιώξουμε νέα νίκη, με ευρύ σκορ!»

«Θα επιδιώξουμε νέα νίκη, με ευρύ σκορ!»

Έτοιμοι για την κατάκτηση του τίτλου στην Επιτραπέζια Αντισφαίριση Γυναικών. Δείτε τις δηλώσεις του προπονητή της ομάδας, Γιώργου Χριστοφοράκη και της Αλίκης Κιούφη…