Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ντεμπούτο στα ερυθρόλευκα για Καραλή!

Ντεμπούτο στα ερυθρόλευκα για Καραλή!
Παρασκευή, 4 Φεβρουαρίου 2022 - 15:22

Fly Manolo fly, με τον Δαφνοστεφανωμένο στο στήθος! Το ντεμπούτο του με την ομάδα στίβου του Ολυμπιακού θα κάνει το Σάββατο (5/2) ο Εμμανουήλ Καραλής, στο ΣΕΦ. Ο 22χρονος πρωταθλητής του επί κοντώ δεν θα συμμετάσχει, τελικά, στο μίτινγκ του Βερολίνου, αλλά θα πάρει μέρος στην ημερίδα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, στην πρώτη του εμφάνιση με τον Θρύλο.

Μετά τη σπουδαία εμφάνιση και την έβδομη θέση (5,71μ.) στο μίτινγκ της Καρλσρούης, ο άλτης των «ερυθρόλευκων» θέλει να βρει ρυθμό στους αγώνες του Σαββάτου, ενόψει του Πανελλήνιου πρωταθλήματος κλειστού στίβου (26-27/2).

Στην ημερίδα του ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός θα συμμετάσχει με πέντε ακόμα αθλητές και συγκεκριμένα, με τους Ιερόθεο Δρίτσα (300μ.), Πέτρο Χατζίου (άλμα επί κοντώ), Σπύρο Καραλή (άλμα εις μήκος, τριπλούν), Γεράσιμο Θεοδώρου (σφαίρα) και Ανδριάννα Φέρρα (300μ.).

Οι αθλητές του Θρύλου, στους αγώνες του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, θέλουν να βρουν αγωνιστικό ρυθμό και να κάνουν μια καλή προετοιμασία, ενόψει της συμμετοχής τους στο επερχόμενο Πανελλήνιο κλειστού.

Διαβάστε επίσης