Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Από την τσέπη στην καρδιά, μη σου τύχει να σε «γλεντάει» ο ΘΡΥΛΟΣ!

Από την τσέπη στην καρδιά, μη σου τύχει να σε «γλεντάει» ο ΘΡΥΛΟΣ!
Κυριακή, 6 Μαρτίου 2022 - 14:49

Έπεσε πολύς πόνος το Σάββατο. Στην τσέπη, στην καρδιά, παντού… Παραμύθα και κομπανία στη δύσκολη θέση του να καταγράφουν ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΙΚΕΣ ΝΙΚΕΣ. Μη σου τύχει να έχεις και την ομάδα της καρδιάς, αλλά και την ομάδα της τσέπης, στην πλευρά την ηττημένων. Την ίδια μέρα, με λίγη ώρα διαφορά, αλλά άλλο είναι το σημαντικό: Στην πλευρά των νικητών και τις δύο φορές ο ΘΡΥΛΟΣ.

Και όχι μόνο… Χάντμπολ νωρίτερα… Πόλο Ανδρών πιο πριν. Πόλο Γυναικών. Βόλεϊ Ανδρών… Παντού νικητής ο Ολυμπιακός και η «παραμύθα» να αισθάνεται… αμήχανα, ευρισκόμενη στη δύσκολη θέση του να πρέπει να καταγράφει μόνο νίκες του Θρύλου! Έξι στη σειρά, η μία μετά την άλλη! Έξι στη σειρά με τις δύο να είναι απέναντι στην ομάδα της τσέπης και την ομάδα της καρδιάς…

Εντάξει, όταν λέμε καταγράφει, εννοούμε θάβει κάπου χαμηλά στην επικαιρότητά της, αφού ως γνωστόν είναι πιο σημαντικά άλλα θέματα, από τις νίκες του Ολυμπιακού… Αλλά όπως και να ‘χει, μη σου τύχει να έχεις από τη μία την ομάδα της τσέπης, από την άλλη την ομάδα της καρδιάς και στη μέση τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ να… γλεντάει.

Διαβάστε επίσης