Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μαρία Σάκκαρη: ΓΑΥΡΙΝΑ στον τελικό του Indian Wells!

Μαρία Σάκκαρη: ΓΑΥΡΙΝΑ στον τελικό του Indian Wells!
Σάββατο, 19 Μαρτίου 2022 - 09:41

Στον μεγαλύτερο τελικό της καριέρας της, έως τώρα, προκρίθηκε η Μαρία Σάκκαρη, στο Indian Wells στην Καλιφόρνια! Η ΓΑΥΡΙΝΑ κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ισπανίδας Πάουλα Μπαντόσα, νικώντας τη με 2-1 σετ (6-2, 4-6, 6-1) σε 1 ώρα και 49 λεπτά, παίρνοντας τη μεγάλη πρόκριση στον τελικό του τουρνουά στις ΗΠΑ. Εκεί θα συναντήσει το βράδυ της Κυριακής (20/3 - 22:00) την Ίνγκα Σβιόντεκ, η οποία απέκλεισε τη Σιμόνα Χάλεπ και κατάφερε να φτάσει τις 10 διαδοχικές νίκες στο tour.

Η 20χρονη Πολωνή, την οποία η Σάκκαρη θα συναντήσει στον τελικό μπορεί να μοιάζει αυτή τη στιγμή ως πολύ δύσκολος αντίπαλος και να παίρνει τον τίτλο του φαβορί, από τη Μαρία, αλλά η Ελληνίδα πρωταθλήτρια δείχνει σε καλή κατάσταση και αποφασισμένη να κάνει το μεγάλο βήμα και να πανηγυρίσει την κατάκτηση του τίτλου.

Μετά από τέσσερις προσπάθειες σε ημιτελικούς μεγάλων τουρνουά, η Μαρία Σάκκαρη βρίσκεται πλέον στον πρώτο της τελικό της κατηγορίας WTA 1000 και θα προσπαθήσει να κερδίσει το δεύτερό της τρόπαιο μετά το Ραμπάτ το 2019.

Διαβάστε επίσης

Παντού θα προσκυνάτε τον Ολυμπιακό

Παντού θα προσκυνάτε τον Ολυμπιακό

Κάθε μέρα ολοένα και αυξάνονται τα παραδείγματα τα οποία θα έπρεπε να είναι μαθήματα για τους απέναντι… Ο Ολυμπιακός να θριαμβεύει και οι άλλοι να… προσκυνούν!