Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μιλάνε και από πάνω! Έχουν πλάκα!

Μιλάνε και από πάνω! Έχουν πλάκα!
Τρίτη, 29 Μαρτίου 2022 - 14:59

Ξέρεις τι είναι να μην τιμωρείσαι αναλόγως και να ζητάς και τα ρέστα; Είναι φοβερό! Και το κάνει με μεγάλη... επιτυχία ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός που εξέδωσε ανακοίνωση και ζήτησε το λόγο που καλείται τόσο συχνά από την αθλητική δικαιοσύνη!!

Μιλάνε και από πάνω. Φοβερό! Ενώ είναι δις και τρις υπότροποι, δεν τιμωρούνται αναλόγως, όπως, για παράδειγμα (δεν) έγινε στη Volley League, τιμωρούνται σε αδιάφορα παιχνίδια και παίζουν με κόσμο σε ντέρμπι.

Ή μήπως να σκεφτούν ότι ακόμα και σε εκτός έδρας παιχνίδια οι οπαδοί τους προκαλούν φασαρίες;

Και έχουν το θράσος να μιλούν για στοχοποίηση από την αθλητική δικαιοσύνη που τους καλεί να απολογηθούν για όσα πράττουν οι οργανωμένοι τους, τους οποίους η διοίκηση Μαλακατέ αδυνατεί να ελέγξει.

Στα γήπεδα στρούγκες που παίζουν συμβαίνουν συνεχώς περιστατικά, με πιο πρόσφατα όσα έγιναν το ντέρμπι της Α1 Μπάσκετ Γυναικών όπου ο Ολυμπιακός νίκησε μέσα στη Λεωφόρο τον Παναθηναϊκό και ακολούθησε ρίψη αντικειμένων και μπουκαλιών και άλλες… ομορφιές. Για ένα παιχνίδι το οποίο διεξήχθη μέσα στους καπνούς από τα καπνογόνα και τα.. ντουμάνια!

Mέχρι και στη Σύρο το Σάββατο που μας πέρασε, ανεγκέφαλος οπαδός του Παναθηναϊκού, πέταξε κροτίδα μεγάλης ισχύος, γεγονός που προκάλεσε εκτός των άλλων ζημιών διακοπή στις υποδομές επικοινωνίας του γηπέδου με αποτέλεσμα να διακοπεί η παροχή wifi και να υπάρξει διακοπή στο ηλεκτρονικό φύλλο αγώνα, στα στατιστικά αλλά και στη μετάδοση της αναμέτρησης!

Αλλά στοχοποιεί η αθλητική δικαιοσύνη! Φοβερό;

Το άλλο που λιώσαμε στα γέλια με την ανακοίνωση, είναι ότι «είμαστε στοχοποιημένοι, έχει ενοχλήσει η ισχυροποίηση των τμημάτων μας». Αυτό αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή του ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός. Δεν μπορούμε να σταματήσουμε να γελάμε. Επειδή μετά από μια δεκαετία και βάλε, προσπαθούν να παρουσιάσουν 2-3 τμήματα που διεκδικούν ορισμένους τίτλους, υποβιβάζοντας άλλα όπως το Πόλο Ανδρών, πανηγυρίζουν και από πάνω!

Προφανώς με τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τη Διπλή Ανάπλαση, η διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, έχει χάσει τη μπάλα και δεν σταματάει να εκτίθεται με τον τρόπο που επικοινωνεί και τοποθετείται στο δημόσιο λόγο.

Διαβάστε επίσης

Η… προοπτική του Βοτανικού!

Η… προοπτική του Βοτανικού!

Τι… φέρνει για τον Ολυμπιακό ενδεχόμενη μετακόμιση του Παναθηναϊκού από τις «στρούγκες» στις Δημοτικές Εγκαταστάσεις του Ελαιώνα.