Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Γιώργος Καλαπόδης του Ολυμπιακού νικητής στον 16ο διεθνή Μαραθώνιο δρόμο «Μέγας Αλέξανδρος»

Ο Γιώργος Καλαπόδης του Ολυμπιακού νικητής στον 16ο διεθνή Μαραθώνιο δρόμο «Μέγας Αλέξανδρος»
Κυριακή, 10 Απριλίου 2022 - 12:42

Θρύλος και στον Μαραθώνιο! Ο Γιώργος Καλαπόδης του Ολυμπιακού νικητής στον 16ο διεθνή Μαραθώνιο δρόμο «Μέγας Αλέξανδρος». Με ατομικό ρεκόρ 3 ώρες, 26 λεπτά και 21 δευτέρα τερμάτισε πρώτος και δήλωσε πανευτυχής, για τη νίκη του!

Ο 33χρονος δρομέας ήταν σταθερός και άντεξε, εκμεταλλευόμενος την εγκατάλειψη του βέλγου Μπουσέιν που ήταν πρώτος ως το 34ο χλμ. και με πολύ καλό ρυθμό έκοψε πρώτος το νήμα κερδίζοντας τη νίκη.

Μιλώντας μετά το τέλος των αγώνων ο κορυφαίος Μαραθωνοδρόμος Γιώργος Καλαπόδης δήλωσε: «Έκανα ένα ατομικό ρεκόρ και προσπάθησα πάρα πολύ για το χρόνο. Αναγκάστηκα να ανοίξω στο δεύτερο μισό της διαδρομής ακολουθώντας μέχρι ένα σημείο τον βέλγο συναθλητή μου που εγκατέλειψε. Ευχαριστήθηκα πάρα πολύ την διαδρομή ήταν μία πολύ καλή προσπάθεια και ευχαριστήθηκα την θερμή συμπαράσταση των φιλάθλων που παρακολουθούσαν.

Ήταν καλές οι καιρικές συνθήκες δεν είχαμε κόντρα αέρα και ο στόχος μου είναι να βελτιώνομαι σιγά-σιγά. Να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο και να στείλω μήνυμα ειρήνης καθώς αυτός ο αγώνας είναι αφιερωμένος στην Ειρήνη γιατί περάσαμε δύσκολα δύο χρόνια, ήμασταν κλεισμένοι με την πανδημία δεν πτοηθήκαμε όμως και συνεχίζουμε. Αφιερώνουμε την προσπάθεια και τον αγώνα στην Ειρήνη γιατί ενώ εμείς χαμογελάμε, άλλοι βρίσκονται σε εμπόλεμη κατάσταση και εύχομαι πολύ σύντομα να τερματιστεί αυτός ο πόλεμος που εξελίσσεται».

Διαβάστε επίσης