Ντουντούκα
ΠΑΘΟΣ! Πάμε να το γεμίσουμε...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Τίτλος υπ’ αριθμόν... 10.552 για τον Ολυμπιακό!

Τίτλος υπ’ αριθμόν... 10.552 για τον Ολυμπιακό!
Δευτέρα, 2 Μαΐου 2022 - 00:20

Τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας για τη φετινή αγωνιστική χρονιά κατέκτησε η ομάδα Νέων Γυναικών του Ολυμπιακού! Τα κορίτσια του Θρύλου επικράτησαν με 6-5 του ΝΟ Βουλιαγμένης στον τελικό στη Γλυφάδα και κατέκτησαν το πρωτάθλημα Κ-19, πανηγυρίζοντας ακόμη μία μεγάλη επιτυχία.

Εμείς, πάντως, όταν μετράμε τους τίτλους στα ομαδικά αθλήματα, στα πανελλήνια πρωταθλήματα, αυτούς δεν τους μετράμε. Δεν υπολογίζουμε τους τίτλους στα τμήματα Ακαδημίας. Βέβαια, επειδή στον Παναθηναϊκό μετράνε τα πάντα, αν έπρεπε να τους υπολογίσουμε και εκείνους, τότε θα είχαμε δεκαπλάσιους παραπάνω από τους «πράσινους».

Αν ο Παναθηναϊκός μετράει... 1.000+ τίτλους (γελάμε απλά!), τότε ο Ολυμπιακός πρέπει να έχει πάνω από... 10.552!

Από τη στιγμή που πήραν χαμπάρι τα τελευταία χρόνια ότι ο Ολυμπιακός του Μαρινάκη, του Κουντούρη και των Αγγελόπουλων τους γλεντάνε, γιατί ο Θρύλος τους έχει διαλύσει, (ξεκίνησαν να) μετράνε τίτλους που είναι μόνο στο μυαλό τους, μόνο στη φαντασία τους.

Αυτοί που μετράνε πρωτάθλημα κρεμαστού λαγού, πρωτάθλημα λιποτακτών, πρωτάθλημα δοσίλογων, αυτοί που μετράνε πρωταθλήματα και στο ψέμα, το έχουν τερματίσει. Αν, λοιπόν, μετρήσουμε κι εμείς τους τίτλους μας με την παναθηναϊκή μονάδα μέτρησης, πρέπει να είμαστε γύρω στους... 10.552 τίτλους! Ή κάπου εκεί, τέλος πάντων!

Γελάει όλο το σύμπαν μαζί σας, ρεεε!

Διαβάστε επίσης