Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

3 κούπες σε 2 μέρες | Για άλλους απλησίαστο, για τον Ολυμπιακό συνηθισμένο! (videos)

3 κούπες σε 2 μέρες | Για άλλους απλησίαστο, για τον Ολυμπιακό συνηθισμένο! (videos)
Παρασκευή, 27 Μαΐου 2022 - 01:19

Ο Θρύλος του ελληνικού αθλητισμού συνεχίζει να σαρώνει τα τρόπαια. Και αν για άλλους οι 3 κούπες σε 2 μέρες είναι ένα όνειρο, είναι κάτι που φαντάζει απλησίαστο, για τον Ολυμπιακό δεν είναι καν τέτοιο. Για τον Ολυμπιακό είναι κάτι νορμάλ. Κάτι φυσιολογικό. Κάτι συνηθισμένο!

Πρωτάθλημα στο Πόλο Ανδρών την Τετάρτη.

Πρωτάθλημα στην Επιτραπέζια Αντισφαίριση Ανδρών την Πέμπτη το απόγευμα.

Πρωτάθλημα και στο Πόλο Γυναικών το απόγευμα της Πέμπτης.

Ας τα δούμε λίγο πιο αναλυτικά... Η αρχή αυτού του διημέρου της κούπας άρχισε την Τετάρτη. Στο Παπαστράτειο, η ομάδα Πόλο Ανδρών νίκησε τη Βουλιαγμένη με 14-12 στα πέναλτι στον 3ο τελικό, έκανε το 3-0 στη σειρά των τελικών και κατέκτησε το 36ο πρωτάθλημα και 10ο συνεχόμενο.

Η δεύτερη κούπα σε αυτό το διήμερο, και με διαφορά λίγης ώρας από την 3η, ήρθε το απόγευμα της Πέμπτης. Το τμήμα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Ανδρών, στον τελικό της Α1 που έγινε στο ΣΕΦ, νίκησε με 3-1 σετ τον Παναθηναϊκό και πήρε και το πρωτάθλημα. Το 15ο πρωτάθλημα, κάνοντας και το νταμπλ, αφού νωρίτερα στη σεζόν είχε πάρει και το Κύπελλο.

Η 3η κούπα ήρθε το απόγευμα της Πέμπτης, στο Παπαστράτειο. Εκεί, στον 3ο τελικό της Α1 Πόλο Γυναικών, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 14-9 της Γλυφάδας, έκανε το 3-0 στη σειρά και κατέκτησε το 13ο πρωτάθλημά του και 9ο συνεχόμενο.

Για άλλους, κάτι απλησίαστο, ένα όνειρο. Για τον Ολυμπιακό, όμως, κάτι συνηθισμένο!

3 κούπες σε 2 μέρες. Αυτή είναι η πραγματική υπερκούπωση!

Διαβάστε επίσης