Ντουντούκα
ΠΑΘΟΣ! Πάμε να το γεμίσουμε...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Θρυλικό αυτό που καταφέρνουν, ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ, Μαρινάκης-Κουντούρης!

Θρυλικό αυτό που καταφέρνουν, ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ, Μαρινάκης-Κουντούρης!
Κυριακή, 29 Μαΐου 2022 - 01:11

Υπερκούπωση. Μία λέξη. Συνηθισμένη για τους ΓΑΥΡΟΥΣ. Λογικό. Αν τη «ζεις» (για τον κόσμο) και την γράφεις (για εμάς), τέτοια εποχή, ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ, γιατί ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ σηκώνεις διψήφιο αριθμό τροπαίων, λογικό να την έχεις συνηθίσει. Εδώ, πάλι, κάποιοι την έγραψαν για μία χρονιά που πήραν 4 τρόπαια. Τι να πεις... Που 4 τρόπαια πήρε ΜΟΝΟ το τμήμα Πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού σε μία σεζόν!

Προχωράμε γιατί εδώ δεν έχουμε σκοπό να ασχοληθούμε με τους άλλους, αλλά με αυτό το μυθικό, αυτό το θρυλικό που καταφέρνουν, ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ, ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Μιχάλης Κουντούρης. Γιατί, το να φτάνουμε εμείς σε σημείο να γράφουμε ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ για υπερκούπωση, κάποιοι στηρίζουν με κάθε τρόπο, κάποιοι δουλεύουν πυρετωδώς για να σηκώνουν τα τμήματα του Ερασιτέχνη κούπες κάθε χρόνο. Και αν υπάρχουν και μερικές εξαιρέσεις, είναι γιατί συμβαίνει και αυτό μέσα στον αθλητισμό να χάνεις κάποια τρόπαια, να τα παίρνει ο αντίπαλος. Αλλά όταν παίρνεις, κάθε χρόνο, τη συντριπτική πλειοψηφία των τίτλων που διεκδικείς, τότε μάλλον κάτι καλά κάνεις.

Τότε, μάλλον, κάτι κάνεις με πολύ μεγάλη επιτυχία. Ήδη φέτος στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, υπό προεδρίας του Μιχάλη Κουντούρη και με την στήριξη του ηγέτη του συλλόγου, Βαγγέλη Μαρινάκη, έχουν πανηγυρίσει, μαζί και ο κόσμος φυσικά, 13 τρόπαια. 13 κούπες! Αυτή είναι η πραγματική υπερκούπωση, κύριοι. Και γίνεται διαρκώς, κάθε χρόνο, εδώ και πολλά χρόνια. Και για να γίνει αυτό πραγματικότητα, η δουλειά που γίνεται από τον Μιχάλη Κουντούρη και απ’ όλους τους ανθρώπους κάθε τμήματος, είναι σκληρή, είναι διαρκής και με μεγάλη μεθοδικότητα. Όλο αυτό έρχεται από τη συνύπαρξη του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος αποτελεί την εγγύηση του συλλόγου, με τον Μιχάλη Κουντούρη.

Στην τελική, αν ήταν κάτι τόσο... απλό, θα το είχαν κάνει κι άλλοι. Όχι τόσα χρόνια, αλλά έστω μία φορά. Εδώ, όμως, μιλάμε, για κάτι που ο Ολυμπιακός, ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός και ο Πρόεδρός του, Μιχάλης Κουντούρης, το κάνουν πράξη κάθε χρόνο. Πάντα με την στήριξη του Βαγγέλη Μαρινάκη, έτσι! Θρυλικό επίτευγμα! Μιλάμε για υπερκούπωση! Για αυτό ο Ολυμπιακός είναι παγκόσμιο φαινόμενο!

Διαβάστε επίσης