Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ερασιτέχνης: Ο Ολυμπιακός δίπλα στα παιδιά του Πειραιά!

Ερασιτέχνης: Ο Ολυμπιακός δίπλα στα παιδιά του Πειραιά!
Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2022 - 16:52

Αδιάκοπη η προσφορά του Ολυμπιακού στα μικρά παιδιά της πόλης του Πειραιά, ευκαιριών για άθληση και διασκέδαση μέσα από τον αθλητισμό. Στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς και της στήριξης των αναπτυξιακών δράσεων της πόλης, ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, στάθηκε για ακόμη μια φορά στο πλευρό των ΚΔΑΠ Πειραιά και ανέλαβε να διεκπεραιώσει τις αθλητικές δραστηριότητες του 1ου Παιδικού Φεστιβάλ που διοργανώθηκε από το Δήμο Πειραιά.

Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο (28/5) τα παιδιά από τα ΚΔΑΠ συμμετείχαν σε τέσσερις διαφορετικές αθλητικές δραστηριότητες που έλαβαν μέρος στις εγκαταστάσεις των τμημάτων Χάντμπολ, Μπάσκετ, Τένις και Βόλεϊ του Ολυμπιακού.

Οι μικροί φόρεσαν τα αθλητικά τους και την «ερυθρόλευκη» φανέλα και πέρασαν μια ημέρα γεμάτη παιχνίδι, ενώ το απόγευμα της Δευτέρας (30/5) στην εκδήλωση που έγινε στο Βεάκειο Θέατρο, ο Διευθυντής των Ακαδήμιών, κ. Μανώλης Τσιρογιάννης και ο Γενικός Γραμματέας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, κ. Δημήτρης Νάκος, βράβευσαν τα παιδιά με αναμνηστικά μετάλλια, για τις αθλητικές επιδόσεις τους και τη συμμετοχή τους.

Διαβάστε επίσης