Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κάρτα Μέλους και Κάρτα Φιλάθλου: Για όλα όσα έζησες και για όλα όσα θα ζήσεις!

Κάρτα Μέλους και Κάρτα Φιλάθλου: Για όλα όσα έζησες και για όλα όσα θα ζήσεις!
Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2022 - 16:55

Έχουμε ζήσει ήδη τόσα πολλά. Έχεις ζήσει τόσα πολλά, μαζί μας. Και μαζί, όλοι, με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΑΣ. Τον μεγαλύτερο πολυαθλητικό Σύλλογο της χώρας… Αλλά ακόμη δεν έχουμε τελειώσει. Ίσα-ίσα… Τώρα αρχίζουμε. Έχουμε ακόμη πολλά μπροστά μας… Πάρα πολλά… Γιατί με τον μεγαλύτερο πολυαθλητικό Σύλλογο της Ελλάδας, τα καλύτερα είναι μπροστά… Πως μπορείς και εσύ να είσαι κομμάτι αυτών; Κομμάτι της ιστορίας; Απλό… Πολύ απλό… Μην το ψάχνεις και πολύ… Κάρτα Μέλους. Κάρτα Φιλάθλου… Για όλα όσα έζησες και για όλα όσα θα ζήσεις… Για τον Ολυμπιακό που λατρεύεις και θες να δεις ακόμη πιο ψηλά!

Θυμήσου:

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ενημερώνει τους Φιλάθλους και τα Μέλη του, ότι από την Τετάρτη 1 Ιουνίου ξεκίνησε η διαδικασία έκδοσης της Κάρτας Μέλους και της Κάρτα Φιλάθλου για τη σεζόν 2022-2023.

Πληροφορίες για τους τρόπους διάθεσης της Κάρτας Μέλους & Κάρτας Φιλάθλου:

- Aπό το Τμήμα Μελών & Φιλάθλων που βρίσκεται στην εμπορική στοά του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης» (κάτω από την Θύρα 17, μπροστά από το μνημείο των θυμάτων της ΘΥΡΑΣ 7), καθημερινές (Δευτέρα-Παρασκευή) και ώρες 10:00-18:00.

- Από την επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., πατώντας εδώ.

*Μέχρι την ολοκλήρωση των αγώνων της Α1 Μπάσκετ Ανδρών, (για τους οποίους χρειάζεται η Κάρτα Φιλάθλου 2021-2022) η Κάρτα Φιλάθλου της σεζόν 2022-2023 θα διατίθεται αποκλειστικά από το Τμήμα Μελών και Φιλάθλων και όχι ηλεκτρονικά.

Διαβάστε επίσης