Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με 47 τίτλους σε μια διετία, πως να μην έβγαινε;

Με 47 τίτλους σε μια διετία, πως να μην έβγαινε;
Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2022 - 10:41

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού ακολουθεί τον δικό της δρόμο. Μοναχικός, όπως είναι αυτός, την οδηγεί σταθερά σε νέα… ιστορικά χαμηλά. Και αυτή η διοίκηση επανεξελέγη. Άνετα κιόλας. Λογικό δεν είναι, όμως, εδώ που τα λέμε; Με 47 τίτλους σε μια διετία, πως να μην έβγαινε; Σας τα έχουμε εξηγήσει… Πες, πες, κάτι μένει στο φινάλε. Σανό εδώ, σανό εκεί, ταΐζεται ο κοσμάκης και έχει αποτέλεσμα το «έργο».

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού αρέσκεται να ζει στον δικό του κόσμο. Το έχει αποδείξει και το αποδεικνύει σε όλα τα αθλήματα.

Στην μπάλα: Ζει… δύο δεκαετίες πίσω, τότε που ο Παναθηναϊκός έπαιζε και στην Ευρώπη και έβαζε και λίγο ανταγωνισμό στον Ολυμπιακό.

Στο μπάσκετ: Ζει στις εποχές του «φάρου» τις οποίες και νοσταλγεί, την ώρα που διαμαρτύρεται για το… σύστημα που τον πολεμά. Γελάμε…

Στον Ερασιτέχνη: Εκεί και αν μιλάμε για… ονειροφαντασία. Εξέλεξε ξανά μια διοίκηση που του είπε ότι… κατέκτησε 47 τίτλους, σε μια διετία. Μιλάμε για κατάσταση εκτός πραγματικότητας… Πέρα και από τη φαντασία, εδώ που τα λέμε. Στη σφαίρα του εξωπραγματικού…

Είπαμε… Σας τα έχουμε εξηγήσει… Πες, πες, κάτι μένει στο φινάλε. Με… 47 τίτλους σε μια διετία, ε, ο Τάκης Μαλακατές θα έβγαινε πάλι… Ναι. Με 47. Έτσι λέει/λένε.

Διαβάστε επίσης