Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κάπου ώπα, παιδιά! Το «47 με 50 τίτλους σε 2 χρόνια», έγινε «47 τίτλους την περσινή σεζόν»!

Κάπου ώπα, παιδιά! Το «47 με 50 τίτλους σε 2 χρόνια», έγινε «47 τίτλους την περσινή σεζόν»!
Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2022 - 00:04

«Πήραμε 47 τίτλους σε δύο χρόνια. Πάνω από 47, κοντά στους 50», δήλωνε προ ημερών ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Μαλακατές στο sdna. Σήμερα, πάντως, στην ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, διαβάσαμε άλλο, διαβάσαμε για 47 τίτλους σε μία σεζόν! «Το «τριφύλλι» κατέκτησε 47 τίτλους την περσινή σεζόν και θέλει τον κόσμο στο πλευρό του για να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί σε όλα τα σπορ σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Κάπου ώπα, όμως! 47-50 σε δύο χρονιές ή 47 σε μία; Αποφασίστε και... πείτε μας. Καλά, όχι ότι ενδιαφερόμαστε, απλά να ξέρουμε με τι ακριβώς να γελάμε. Είναι φοβερό, πάντως. Όταν έχεις συνηθίσει να λες ψέματα, λογικό είναι να «ξεχαστείς» κάποια στιγμή και άλλα να λες σήμερα, άλλα αύριο. Λογικό.

Όσο για το άλλο σκέλος, απλά γελάμε. Ας τα δούμε...

Απευθύνουν κάλεσμα στον κόσμο τους για τα μέλη. Φυσικά, συνεχίζουν να αντιγράφουν τον Ολυμπιακό και αυτό που ξεκίνησε εδώ και χρόνια με την κάρτα μέλους και την κάρτα φιλάθλου. Τότε, «έκραζαν» τον Ολυμπιακό και λοιδορούσαν αυτήν την πρωτοβουλία του. Τώρα, το αντιγράφουν κάνοντας κωλοτούμπα. Βλέπετε, ζήλεψαν με το να βλέπουν τον Ολυμπιακό, με σταθερή διοίκηση, να μεγαλουργεί. Σε όλα τα αθλήματα.

Όσο για το τελευταίο σκέλος («για να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί σε όλα τα σπορ σε Ελλάδα και Ευρώπη»), κάπου ώπα και εδώ! Κατ' αρχήν, χαλαρώστε. Μόνο σε τρία τμήματα κάνετε πρωταθλητισμό. Όσο για την Ευρώπη, απλά γελάμε. Επιστρέψατε μετά από αποχή δεκαετίας και βάλε και σαν να μην έφτανε αυτό, εφαρμόσατε και την τακτική του αυτό-υποβιβασμού, όταν αντί για Champions League στο Βόλεϊ Ανδρών, δηλώσατε το Challenge Cup, την 3η τη τάξει διοργάνωση.

Κάπου ώπα, δηλαδή, με τόσα ψέματα!

Διαβάστε επίσης