Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ερασιτέχνης Ολυμπιακός: Έτσι καταλαβαίνεις ότι βαδίζεις στον σωστό δρόμο (photo)

Ερασιτέχνης Ολυμπιακός: Έτσι καταλαβαίνεις ότι βαδίζεις στον σωστό δρόμο (photo)
Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2022 - 12:20

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός έχει αρχίσει ήδη να προχωρά τις μεταγραφές του, σε όλα τα τμήματα. Η πρόσληψη νέων προπονητών, όπου χρειάζεται, προχώρησε ή προχωρά και αυτή. Η διοίκηση κινείται μεθοδικά και με προσήλωση. Χωρίς φανφάρες και χωρίς μεγάλα λόγια. Δεν χρειάζεται ο Ολυμπιακός, άλλωστε, να μετράει τίτλους στα… παιδικά και στα ατομικά αθλήματα, για να βγαίνει… «από πάνω». Ο Ολυμπιακός, ό,τι και να γίνει, δεν θα φτάσει ποτέ στο σημείο να μετράει… «47 τίτλους» σε μια σεζόν, για πει «κάτι». Αντιθέτως, πάντα θα μιλούν για εκείνον οι επιτυχίες τους και οι τίτλοι του.

Και αυτή είναι η λεπτομέρεια, η οποία δείχνει πως ο Σύλλογος βαδίζει στον σωστό δρόμο και ότι χρειάζεται απλώς… μικροδιορθώσεις, για να επανέλθει στην κορυφή, στα ελάχιστα αθλήματα, στα οποία δεν κατάφερε να την κατακτήσει φέτος. Στα ρόστερ των ομάδων του Ερασιτέχνη υπάρχουν εξαιρετικοί παίκτες και παίκτριες και η αλήθεια είναι πως καμία ομάδα του Θρύλου δεν χρειαζόταν… ξήλωμα. Κάθε άλλο. Χρειάζονταν απλώς «πινελιές». Και ο Θρύλος αυτό κάνει. Σε αυτό προχωρά. Και δεν υπάρχει καλύτερη «μαρτυρία» για αυτό, από την παρακάτω φωτογραφία:

Ανανεώσεις. Ανανεώσεις παντού, σε παίκτες/παίκτριες πρωταθλητές/πρωταθλήτριες, ή και μη, που όμως έχουν να προσφέρουν. Και οι οποίοι/οποίες συνθέτουν ήδη το παζλ των ομάδων για του χρόνου. Για μια σεζόν με το απόλυτο, ει δυνατόν. Να μη χαθεί κανένας τίτλος.

Διαβάστε επίσης