Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Διαρκείας | Κάρτα Μέλους, Κάρτα Φιλάθλου: Λίγες λέξεις, μια μεγάλη αλήθεια!

Διαρκείας | Κάρτα Μέλους, Κάρτα Φιλάθλου: Λίγες λέξεις, μια μεγάλη αλήθεια!
Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2022 - 16:39

Κάθε μέρα σας λέμε πόσο σημαντικό είναι το να στηρίζετε έμπρακτα, με Κάρτα Μέλους και Κάρτα Φιλάθλου, τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό. Σήμερα θα ανατρέξουμε σε λόγια άλλου… Όχι κάποιου τυχαίου, όμως. Ίσα-ίσα. Το Αντιπροέδρου του Ολυμπιακού, Κώστα Καραπαπά. Τα είπε, κατά την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2022-23, με τόσο εμφατικό τρόπο…

«Το διαρκείας εκτός από το κλειδί για το γήπεδο, είναι και ο τρόπος που ενισχύουμε και δίνουμε αίμα στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό. Τα τελευταία 12 χρόνια ο Ερασιτέχνης έχει μεγαλουργήσει και έχει αλλάξει την αθλητική ιστορία του τόπου και του κόσμου. Δεν υπάρχει άλλος σύλλογος με τόσες επιτυχίες. Αυτό συμβαίνει γιατί τα τμήματα του Ερασιτέχνη έχουν τη στήριξη του Βαγγέλη Μαρινάκη και του κόσμου με τα διαρκείας και τις Κάρτες Μελών και Φιλάθλου», είπε χαρακτηριστικά.

Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο…

Θυμίζουμε:

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ενημερώνει τους Φιλάθλους και τα Μέλη του, ότι από την Τετάρτη 1 Ιουνίου ξεκίνησε η διαδικασία έκδοσης της Κάρτας Μέλους και της Κάρτα Φιλάθλου για τη σεζόν 2022-2023.

Πληροφορίες για τους τρόπους διάθεσης της Κάρτας Μέλους & Κάρτας Φιλάθλου:

- Aπό το Τμήμα Μελών & Φιλάθλων που βρίσκεται στην εμπορική στοά του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης» (κάτω από την Θύρα 17, μπροστά από το μνημείο των θυμάτων της ΘΥΡΑΣ 7), καθημερινές (Δευτέρα-Παρασκευή) και ώρες 10:00-18:00.

- Από την επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., πατώντας εδώ.

*Μέχρι την ολοκλήρωση των αγώνων της Α1 Μπάσκετ Ανδρών, (για τους οποίους χρειάζεται η Κάρτα Φιλάθλου 2021-2022) η Κάρτα Φιλάθλου της σεζόν 2022-2023 θα διατίθεται αποκλειστικά από το Τμήμα Μελών και Φιλάθλων και όχι ηλεκτρονικά.

Διαβάστε επίσης