Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν είναι υποχρέωση, είναι όμως ιερό καθήκον

Δεν είναι υποχρέωση, είναι όμως ιερό καθήκον
Κυριακή, 12 Ιουνίου 2022 - 15:58

Κάρτα Μέλους και Κάρτα Φιλάθλου… Ο δικός μας τρόπος να δείξουμε πόσο μεγάλη είναι η αγάπη μας, για τη μεγάλη μας αγάπη… Ο Ολυμπιακός σαρώνει τους τίτλους, σε όλα τα αθλήματα. Και στον Ερασιτέχνη και στην μπάλα και στο μπάσκετ… Και ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει την ευκαιρία να δείξει τη δική του αγάπη, στη μεγάλη του αγάπη… Έμπρακτα… Όχι μόνο με φωνή και τραγούδι στην εξέδρα… Αλλά και έμπρακτα…

Πως; Θυμίζουμε…

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ενημερώνει τους Φιλάθλους και τα Μέλη του, ότι από την Τετάρτη 1 Ιουνίου ξεκίνησε η διαδικασία έκδοσης της Κάρτας Μέλους και της Κάρτα Φιλάθλου για τη σεζόν 2022-2023.

Πληροφορίες για τους τρόπους διάθεσης της Κάρτας Μέλους & Κάρτας Φιλάθλου:

- Aπό το Τμήμα Μελών & Φιλάθλων που βρίσκεται στην εμπορική στοά του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης» (κάτω από την Θύρα 17, μπροστά από το μνημείο των θυμάτων της ΘΥΡΑΣ 7), καθημερινές (Δευτέρα-Παρασκευή) και ώρες 10:00-18:00.

- Από την επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., πατώντας εδώ.

*Μέχρι την ολοκλήρωση των αγώνων της Α1 Μπάσκετ Ανδρών, (για τους οποίους χρειάζεται η Κάρτα Φιλάθλου 2021-2022) η Κάρτα Φιλάθλου της σεζόν 2022-2023 θα διατίθεται αποκλειστικά από το Τμήμα Μελών και Φιλάθλων και όχι ηλεκτρονικά.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης