Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπράβο Μαρία! Νίκησε την Κασάτκινα και προχωρά

Μπράβο Μαρία! Νίκησε την Κασάτκινα και προχωρά
Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2022 - 14:40

Ακόμη μία νίκη πανηγύρισε η Μαρία Σάκκαρη, στο τουρνουά του Βερολίνο. Μια νίκη, η οποία τη φέρνει στα ημιτελικά του τουρνουά. Αυτή τη φορά, επικράτησε με 2-0 σετ της Ρωσίδας Ντάρια Κασάτκινα (6-0, 6-3) και κατέγραψε έτσι την πρώτη της νίκη, απέναντι στη συγκεκριμένη αντίπαλο, μετά από 4 αποτυχημένες προσπάθειες.

Η ΓΑΥΡΙΝΑ Σάκκαρη ήταν εξαιρετική, έβαλε μεγάλη πίεση στην Κασάτκινα, ενώ είδε την αντίπαλό της να δυσκολεύεται αρκετά και στο σερβίς της. Το 6-0 του πρώτου σετ τα… λέει όλα. Στο δεύτερο η Κασάτκινα έκανε την προσπάθειά της, αλλά η Μαρία ήταν σε άλλο επίπεδο…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

«Στο πρώτο σετ ήμουν κοντά στο τέλειο. Ήμουν πολύ πειθαρχημένη στην επιλογή των χτυπημάτων μου, ήμουν πολύ πειθαρχημένη με το παιχνίδι μου γενικά, έπαιξα με θάρρος και έκανα το παιχνίδι μου», ανέφερε η Σάκκαρη και στη συνέχεια σχολίασε για την πρώτη της νίκη επί της Ρωσίδας…

«Είναι πολύ δύσκολη αντίπαλος, για κάποιο λόγο βρίσκεται εδώ πολλά χρόνια, παρόλο που είναι ακόμα πολύ νέα. Προφανώς πάντα δυσκολευόμουν όταν έπαιζα εναντίον της, αλλά σήμερα ήμουν πολύ αποφασιστική, είχα ξεκαθαρίσει στο μυαλό μου τι έπρεπε να κάνω και πήγα γι' αυτό. Θα συγκεντρωθώ στον επόμενο αγώνα μου τώρα. Πιστεύω πως το χορτάρι ταιριάζει στο παιχνίδι μου, γιατί έχω βελτιώσει πολύ το σερβίς μου και είμαι πολύ καλή στην κίνηση, που πιστεύω παίζει μεγάλο ρόλο σε αυτή την επιφάνεια. Δεν βλέπω κάποιο λόγο να μην τα πάω καλά σε αυτή την επιφάνεια και αρχίζω να τη συνηθίζω όλο και περισσότερο, εξοικειώνομαι καλύτερα σε αυτή και απολαμβάνω το τουρνουά και το Βερολίνο μέχρι τώρα», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης