Ντουντούκα
Ελλάς, Ευρώπη, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! Οι άλλοι, καναπέ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Έφτασε 10.000 Μέλη ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός! (photo)

Έφτασε 10.000 Μέλη ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός! (photo)
Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2022 - 14:19

Όσο περισσότεροι, τόσο ισχυρότεροι! Ο Ολυμπιακός έχει πάντοτε για παίκτη παραπάνω, τον υπέροχο λαό του, ο οποίος βρίσκεται πάντα στο πλάι της μεγάλης του αγάπης. Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός έφτασε τα 10.000 και με ανακοίνωσή του θέλησε να πει το δικό του ευχαριστώ. Ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός Σύλλογος της χώρας ευχαρίστησε με ανακοίνωσή του τον λαό του Θρύλου, για τη στήριξη! Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε… Και στόχος είναι πάνω από 20.000 μέλη! Να επανέλθουμε σε αριθμούς προ CoViD! Και ο λαός του Θρύλου μπορεί και πρέπει να το κάνει και αυτό!

Τα 10.000 μέλη είναι φυσικά μεγάλη υπόθεση, για τον Θρύλο, ο οποίος γνωρίζει ότι έχει δόρυ και ασπίδα τον λαό της ομάδας, πάντα στα δύσκολα και στα σπουδαία! Πάντα στις επιτυχίες αλλά και στις (ελάχιστες) δύσκολες στιγμές.

Δείτε την ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:

10.000 Μέλη και συνεχίζουμε!

Φτάσαμε τις 10.000 Μέλη! Σας ευχαριστούμε και συνεχίζουμε για να ξεπεράσουμε τις 20.000 που αποτελούν τον αρχικό στόχο της Διοίκησης βάσει προϋπολογισμού, ώστε σταδιακά να επανέλθουμε στην κανονικότητα αφήνοντας πίσω τα δυο προηγούμενα δύσκολα χρόνια, της πανδημίας.

Καλούμε τον κόσμο του Ολυμπιακού, να συνεχίσει να προμηθεύεται τα εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ και της ΚΑΕ, προκειμένου να βρεθεί δίπλα στις ομάδες ποδοσφαίρου και μπάσκετ και τη νέα σεζόν και παράλληλα να δώσει πνοή σε όλα τα τμήματα του συλλόγου μας.

Αλλά και για όσους δεν έχουν τη δυνατότητα, αγοράς εισιτήριου διαρκείας, υπενθυμίζουμε ότι με την Κάρτα Μέλους, εξασφαλίζουν την είσοδο σε περίπου 150 εντός έδρας αγώνες των τμημάτων του Ερασιτέχνη στις εγχώριες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Όλοι δίπλα στον Oλυμπιακό, τον μεγαλύτερο πολυαθλητικό σύλλογο και κορυφαίο εκπρόσωπο του Ελληνικού αθλητισμού στην Ευρώπη!

Όσο περισσότεροι, τόσο ισχυρότεροι!

Διαβάστε επίσης