Ντουντούκα
Ελλάς, Ευρώπη, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! Οι άλλοι, καναπέ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ο Ολυμπιακός ανανέωσε τη σύμβαση με τη RAC SA

Ο Ολυμπιακός ανανέωσε τη σύμβαση με τη RAC SA
Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2022 - 15:15

Μεγάλο ρόλο παίζουν στον σύγχρονο αθλητισμό οι χορηγοί. Δίνουν πολλά στις ομάδες, στους συλλόγους. Δίνουν ώθηση, σε εποχές δύσκολες και στηρίζουν. Έτσι και στον Ολυμπιακό, όπου οι χορηγοί στέκονται δίπλα στον Σύλλογο. Ο Ολυμπιακός ανανέωσε τη σύμβαση με τη RAC SA και προχωρούν μαζί. Ο Ερασιτέχνης προχώρησε στη σχετική ανακοίνωση, της ανανέωσης της συνεργασίας του, με την εταιρεία.

Αναλυτικά:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας του με την RAC SA (Rent a car).

Η γνωστή εταιρία ενοικίασης αυτοκινήτων θα αποτελεί για άλλη μία σεζόν τον Επίσημο Χορηγό Κίνησης (Official Auto Partner) του συλλόγου μας και θα παρέχει αυτοκίνητα στους αθλητές των αγωνιστικών τμημάτων για την διευκόλυνση των μετακινήσεών τους.

Το προφίλ της RAC SA

Η RAC SA προσφέρει Ενοικιάσεις αυτοκινήτων στη Μήλο, Σίφνο, Τήνο, Φολέγανδρο, Κίμωλο, Σίκινο, Πειραιά, Αθήνα και στο Αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» και Σαλαμίνα σε προνομιακές τιμές. Τα γραφεία ενοικίασης και τα πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας σε Υπηρεσίες ενοικίασης εγγυώνται την ικανοποίηση σας.

Διεύθυνση: Ακτή Μιαούλη 91 Πειραιάς

W: www.rac-sa.gr

Διαβάστε επίσης