Ντουντούκα
Ξεκίνησε η αντεπίθεση!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Τώρα τον έπιασε τον ΠΑΟ ο… πόνος για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό;

Τώρα τον έπιασε τον ΠΑΟ ο… πόνος για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό;
Τρίτη, 5 Ιουλίου 2022 - 15:16

Η κωμωδία τους δεν έχει τέλος. Προσπαθούν μέσα από το πινγκ-πονγκ να μας πείσουν ότι… ενδιαφέρονται για το καλό του ερασιτεχνικού αθλητισμού. Η παραμύθα μας λέει ότι ο Παναθηναϊκός σκέφτεται φέτος να δηλώσει συμμετοχή στο Champions League. Τα παιδιά στο… βόθρο μάλλον ζορίστηκαν από την χλεύη την οποία εισέπραξαν με τη διαφορά στον τρόπο που παρουσίασαν τις δηλώσεις συμμετοχής των ελληνικών ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις στο βόλεϊ και προσπαθούν να μοιράσουν νέο σανό για να εξιλεωθούν μετά τον αυτοευξετιλισμό τους.

Αφού λοιπόν ο Παναθηναϊκός, κατέκτησε τη νεοσύστατη, τρίτη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση, μια διοργάνωση, των… καταφρονεμένων, όπως είχε πει κάποτε και ο βόθρος για το Conference League που έπαιζε ο ΠΑΟΚ, τώρα… σκέφτεται αν θα «διαφημίσει» τον ερασιτεχνικό αθλητισμό της χώρας. Όταν πριν λίγες μόλις μέρες, αυτοϋποβιβαζόταν δυο κατηγορίες στο βόλεϊ Ανδρών και Γυναικών, στην τρίτη τη τάξει διοργάνωση, το Challenge Cup, η «διαφήμιση» πήγε περίπατο. Το ίδιο και όταν αυτοεξοριζόταν για πάνω από μια δεκαετία από την Ευρώπη και δεν ήξερε κατά που πέφτουν τα… σύνορα, έχοντας κλειδωμένα τα διαβατήρια στο συρτάρι, πάλι η «διαφήμιση» του ερασιτεχνικού αθλητισμού πήγαινε περίπατο.

Τότε δεν τους ένοιαζε η… δυσφήμηση και μιλάνε τώρα για… διαφήμιση!

Μην ψάξετε πουθενά να διαβάσετε στον βόθρο για αυτά. Μας λένε το νέο αφήγημα τώρα, τον… ευρωπαίο Παναθηναϊκό στο πινγκ-πονγκ που έχει δικαίωμα να δηλώσει συμμετοχή του χρόνου στο Champions League. Και το… σκέφτεται. Που να μην είχε και τα λεφτά από το στοίχημα. Έτσι δεν επέστρεψε στην Ευρώπη φέτος ο Ερασιτέχνης… «Panathinaikos»; Χάρη σε αυτά τα λεφτά. Αλλιώς… Έγκλειστος, εντός συνόρων. Δεν τα πέρναγε, μην τυχόν και ξοδευτεί… Για γέλια… Ας κουμπωθούν λιγάκι που το παίζουν αβέρτοι και ότι κόπτονται για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Η ουσία είναι στην προπαγάνδα που επιχειρεί ξανά ο βόθρος, να μας πείσει για την… έννοια του Παναθηναϊκού, προς τον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Όποτε το θυμάται ε; Όχι πάντα… Μία στη χάση και μια στη φέξη. Κατά τα άλλα, από αφηγήματα ένα σωρό…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης