Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Συνεχίζεται δυναμικά η ενίσχυση του Ολυμπιακού!

Συνεχίζεται δυναμικά η ενίσχυση του Ολυμπιακού!
Τρίτη, 12 Ιουλίου 2022 - 22:36

Μεταγραφικός «οργασμός» στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό! Οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν δυναμικά την ενίσχυση τους για τη νέα αγωνιστική σεζόν, με ξεκάθαρο στόχο: να «σαρώσουν» τα πάντα!

Σήμερα, Τρίτη (12/7), οι Πειραιώτες ανακοίνωσαν τρεις ακόμα προσθήκες, αυτές του Δημοσθένη Λινάρδου (βόλεϊ Ανδρών), της Νεφέλης Χατζηγρηγορίου (βόλεϊ Γυναικών) και του Θοδωρή Δαμίγου (πόλο Ανδρών). Τρεις μεταγραφές με... άρωμα Ελλάδας, με στόχο την ενίσχυση των ελληνικών «κορμών» των ομάδων.

Την Δευτέρα (11/7), ο Θρύλος ολοκλήρωσε τις μεταγραφές του Δημήτρη Γκαρά (βόλεϊ Ανδρών), του Τάκη Δήμου (πόλο Ανδρών) και της Μαρίας Τσιτσιγιάννη (βόλεϊ Γυναικών), ενώ την περασμένη Παρασκευή (8/7), ολοκλήρωσε τρία ακόμα «χτυπήματα». Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός απέκτησε την Σοφία Κοσμά (βόλεϊ Γυναικών), τον Βασίλη Λιόλιο (χάντμπολ) και την Ντίγκνα Στραουτμάνε (μπάσκετ Γυναικών).

Έως τώρα, εννιά μεταγραφές για τον Ερασιτέχνη Θρύλο. Και φυσικά, μην ξεχνάμε τις πολλές ανανεώσεις, αλλά και τους προπονητές των ομάδων.

Ο Ολυμπιακός δυναμώνει, ενισχύεται, ανεβαίνει επίπεδο, με στόχο ακόμη περισσότερους τίτλους τη νέα σεζόν, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη. Και έπεται συνέχεια τις επόμενες ημέρες, με νέα μεταγραφικά «χτυπήματα» από τον μεγαλύτερο πολυαθλητικό σύλλογο του κόσμου.

Διαβάστε επίσης