Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι μεταγραφές του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού!

Οι μεταγραφές του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού!
Σάββατο, 23 Ιουλίου 2022 - 21:46

O Ερασιτέχνης Ολυμπιακός συνεχίζει δυναμικά την ενίσχυση του για τη νέα αγωνιστική σεζόν, με ξεκάθαρο στόχο: να «σαρώσει» τα πάντα! Οι έως τώρα κινήσεις των Πειραιωτών «φωνάζουν» τις… διαθέσεις στο μεγάλο λιμάνι. Ο Θρύλος θέλει να πρωταγωνιστήσει σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αυτή τη βδομάδα, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε οκτώ μεταγραφές! Συγκεκριμένα, απέκτησε κατά σειρά, τους Σπύρο Χανδρινό (βόλεϊ Ανδρών), Μιλίτσα Κούμπουρα (βόλεϊ Γυναικών), Παρασκευή Ζαφειρίου (βόλεϊ Γυναικών), Απόστολο Πετσιά (βόλεϊ Ανδρών), Ρόμπερτ Βέμπερ (χάντμπολ), Άινα Αγιούσο (μπάσκετ Γυναικών), Κάιλι Σουκ (μπάσκετ Γυναικών) και Ελμίρ Γκράτζαν (χάντμπολ). Και συνεχίζουμε…

Tην Παρασκευή (15/7), ο ΟΣΦΠ ανακοίνωσε δύο «βόμβες» στην ελληνική υδατοσφαίριση, αποκτώντας τον Αλέξανδρο Παπαναστασίου και την Ιωάννα Χυδηριώτη. Μιλάμε, δύο «διαμάντια» του ελληνικού πόλο. Ο «Παπ» είναι από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες πολίστες, ενώ η Χυδηριώτη από τις κορυφαίες Ελληνίδες στο άθλημα, με μεγάλη θητεία στη Βουλιαγμένη.

Την Πέμπτη (14/7), ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός σύλλογος ενισχύθηκε με τον Νικόλα Παπαγγελόπουλο (βόλεϊ Ανδρών) και την Τζάλι Γουίντερς (βόλεϊ Γυναικών).

Την Τετάρτη (13/7), ο Θρύλος «πυροδότησε» τη «βόμβα» του διεθνούς ακραίου, Ραφαήλ Κουμεντάκη, ενώ ανακοίνωσε και την απόκτηση της νεαρής λίμπερο, Γιωργίνας Αντωνακάκη.

Την Τρίτη (12/7), οι Πειραιώτες ανακοίνωσαν τρεις ακόμα προσθήκες, αυτές του Δημοσθένη Λινάρδου (βόλεϊ Ανδρών), της Νεφέλης Χατζηγρηγορίου (βόλεϊ Γυναικών) και του Θοδωρή Δαμίγου (πόλο Ανδρών). Τρεις μεταγραφές με... άρωμα Ελλάδας, με στόχο την ενίσχυση των ελληνικών «κορμών» των ομάδων.

Την Δευτέρα (11/7), ο Θρύλος ολοκλήρωσε τις μεταγραφές του Δημήτρη Γκαρά (βόλεϊ Ανδρών), του Τάκη Δήμου (πόλο Ανδρών) και της Μαρίας Τσιτσιγιάννη (βόλεϊ Γυναικών), ενώ την προηγούμενη Παρασκευή (8/7), ολοκλήρωσε τρία ακόμα «χτυπήματα». Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός απέκτησε την Σοφία Κοσμά (βόλεϊ Γυναικών), τον Βασίλη Λιόλιο (χάντμπολ) και την Ντίγκνα Στραουτμάνε (μπάσκετ Γυναικών).

Έως τώρα, 23 μεταγραφές για τον Ερασιτέχνη Θρύλο. Και φυσικά, μην ξεχνάμε τις πολλές ανανεώσεις, αλλά και τους προπονητές των ομάδων. Προπονητές από το «πάνω ράφι», με τεράστια εμπειρία.

Ο Ολυμπιακός δυναμώνει, ενισχύεται, ανεβαίνει επίπεδο, με στόχο ακόμη περισσότερους τίτλους τη νέα σεζόν, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη. Και έπεται συνέχεια τις επόμενες ημέρες, με νέα μεταγραφικά «χτυπήματα» από τον μεγαλύτερο πολυαθλητικό σύλλογο του κόσμου.

Όλοι Κάρτα Μέλους και Κάρτα Φιλάθλου!

Διαβάστε επίσης