Ντουντούκα
Ξεκίνησε η αντεπίθεση!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Κάρτα Μέλους και Κάρτα Φιλάθλου ισχυροποιούν ακόμη περισσότερο τον Ερασιτέχνη

Κάρτα Μέλους και Κάρτα Φιλάθλου ισχυροποιούν ακόμη περισσότερο τον Ερασιτέχνη
Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022 - 16:54

Ο Ολυμπιακός διαρκώς μεγαλώνει. Κάθε χρόνο κατακτά τίτλους, κατακτά την Ευρώπη, κατακτά ό,τι βρίσκει στο… διάβα του. Και θέλει να συνεχίσει έτσι. Με τις μεταγραφές κάθε χρόνο, οι ομάδες του Ερασιτέχνη ισχυροποιούνται και πάνε σε νέα επίπεδα. Και βλέπουν, έτσι, ακόμη περισσότερους τίτλους… Πως μπορούμε και εμείς να βοηθήσουμε προς αυτή την κατεύθυνση; Απλό… Κάρτα Μέλους και Κάρτα Φιλάθλου ισχυροποιούν ακόμη περισσότερο τον Ερασιτέχνη! Είναι, φυσικά, ο δικός μας τρόπος να πούμε ένα μεγάλο ‘ευχαριστώ’ στον Σύλλογο, για τις χαρές που ζούμε…

Θυμίζουμε:

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ενημερώνει τους Φιλάθλους και τα Μέλη του, ότι έχει ξεκινήσει η διαδικασία έκδοσης της Κάρτας Μέλους και της Κάρτα Φιλάθλου για τη σεζόν 2022-2023.

Προμηθευόμαστε ΟΛΟΙ την Κάρτα Μέλους και την Κάρτα Φιλάθλου. Συσπειρωνόμαστε, στηρίζουμε και υπερηφανευόμαστε για τον Ολυμπιακό!

ΣΤΗΡΙ-ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ!

Πληροφορίες για τους τρόπους διάθεσης της Κάρτας Μέλους & Κάρτας Φιλάθλου:

- Aπό το Τμήμα Μελών & Φιλάθλων που βρίσκεται στην εμπορική στοά του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης» (κάτω από την Θύρα 17, μπροστά από το μνημείο των θυμάτων της ΘΥΡΑΣ 7), καθημερινές (Δευτέρα-Παρασκευή) και ώρες 10:00-18:00.

- Από την επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., πατώντας εδώ

Διαβάστε επίσης