Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: Η οικογένεια της «χρυσής» πρωταθλήτριας στην «Kοινωνία Ώρα MEGA» (video)

Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: Η οικογένεια της «χρυσής» πρωταθλήτριας στην «Kοινωνία Ώρα MEGA» (video)
Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2022 - 12:23

Πραγματοποιώντας μια συγκλονιστική εμφάνιση στον τελικό των 35 χιλιομέτρων βάδην, η 38χρονη Αντιγόνη Ντρισμπιώτη αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια Ευρώπης και χάρισε στην Ελλάδα το πρώτο της χρυσό μετάλλιο στη διοργάνωση.

Η μητέρα και η αδελφή της χρυσής πρωταθλήτριας αποκάλυψαν στο MEGA ότι επιστροφή της Αντιγόνης, μετά από μία δεκαετή παύση έγινε για τον εξής λόγο: « Λόγω κάποιου στοιχήματος, νομίζω. Είχε βάλει ένα στοίχημα με τον κουμπάρο της, την είχε προκαλέσει ότι μπορεί να το κάνει».

Τα αισθήματα των δικών της μετά την κατάκτηση του χρυσού, σύμφωνα με την μαμά και την αδερφή της Αντιγόνης: «Πολύ κλάμα με όλους τους φίλους και τους γνωστούς και με όλη την γειτονιά που μεγάλωσε εδώ η Αντιγόνη από 8 χρόνων».

Την παραμονή του αγώνα η μητέρα της Αντιγόνης της έστειλε μία φωτογραφία και της απάντησε με μία καρδούλα, μετά τον αγώνα όμως μητέρα και κόρη μίλησαν αμέσως.

H Αντιγόνη Ντρισμπιώτη αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια Ευρώπης και χάρισε στην Ελλάδα το πρώτο της χρυσό μετάλλιο στη διοργάνωση, τερματίζοντας σε 2 ώρες 46 λεπτά και 58 δευτερόλεπτα.

Η Ντρισμπιώτη ήταν επικεφαλής της κούρσας από νωρίς και κατέκτησε άνετα την πρώτη θέση.

Πηγή: megatv.com

Διαβάστε επίσης