Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όλοι δίπλα στον Σύλλογο, πάντα με στόχο νέες κορυφές!

Όλοι δίπλα στον Σύλλογο, πάντα με στόχο νέες κορυφές!
Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2022 - 12:37

Ο Ολυμπιακός είναι ένας ευλογημένος Σύλλογος, καθώς έχει στο πλευρό του τους καλύτερους φιλάθλους του πλανήτη. Αντιστοίχως, οι φίλοι του Θρύλου είναι ευλογημένοι, γιατί σε όλα τα επίπεδα έχουν ζήσει και ζουν πραγματικά τεράστιες στιγμές! Υπέροχες. Έχουν πανηγυρίσει αμέτρητες φορές, στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Και ακόμη έχουν πιο πολλά να πανηγυρίσουν, αφού ο Σύλλογος διαρκώς εξελίσσεται και δουλεύει! Πάντα με αρωγό τον κόσμο του!

Συνεχίζονται οι εγγραφές Μελών και Φιλάθλων, στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό. Με παντοτινό στήριγμα τον κόσμο του, ο Σύλλογος συνεχίζει να κοιτάζει να ψηλά. Πάντοτε. Και δίχως απόκλιση. Η Κάρτα Μέλους και η Κάρτα Φιλάθλου, εκτός από το να στηρίζουν τον Σύλλογο, παρέχουν την ελεύθερη είσοδο σε όλα τα αθλήματα, αλλά όπως προαναφέραμε, το βασικό είναι το ότι ο κόσμος στηρίζει με αυτές ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ, τη μεγάλη του αγάπη!

Θυμίζουμε:

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ενημερώνει τους Φιλάθλους και τα Μέλη του, ότι έχει ξεκινήσει η διαδικασία έκδοσης της Κάρτας Μέλους και της Κάρτα Φιλάθλου για τη σεζόν 2022-2023.

Προμηθευόμαστε ΟΛΟΙ την Κάρτα Μέλους και την Κάρτα Φιλάθλου. Συσπειρωνόμαστε, στηρίζουμε και υπερηφανευόμαστε για τον Ολυμπιακό!

ΣΤΗΡΙ-ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ!

Πληροφορίες για τους τρόπους διάθεσης της Κάρτας Μέλους & Κάρτας Φιλάθλου:

- Aπό το Τμήμα Μελών & Φιλάθλων που βρίσκεται στην εμπορική στοά του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης» (κάτω από την Θύρα 17, μπροστά από το μνημείο των θυμάτων της ΘΥΡΑΣ 7), καθημερινές (Δευτέρα-Παρασκευή) και ώρες 10:00-18:00.

- Από την επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., πατώντας εδώ

Διαβάστε επίσης