Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ημέρα ΓΕΜΑΤΗ Θρύλο, τέσσερα ματς σε τρία αθλήματα! (photos)

Ημέρα ΓΕΜΑΤΗ Θρύλο, τέσσερα ματς σε τρία αθλήματα! (photos)
Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2022 - 11:18

Τι ευλογία να είσαι Ολυμπιακός… Τι ευλογία να είσαι φίλος αυτής της ομάδας, να είσαι κομμάτι αυτού του Συλλόγου… Να έχεις μέσα σε μια μέρα να δεις ΤΕΣΣΕΡΑ ματς Ερασιτέχνη (και μπάλα φυσικά, αλλά εδώ στον Ερασιτέχνη επικεντρωνόμαστε) και να… χορταίνεις ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ! Αυτό συμβαίνει και το Σάββατο 22/10. Χορταίνουμε Ολυμπιακό σήμερα! Η αρχή με μπάσκετ Γυναικών (13:00), η συνέχεια με πόλο Γυναικών (15:00) και Ανδρών (16:00) και το φινάλε με χάντμπολ Ανδρών (18:00) σε μια ΓΕΜΑΤΗ μέρα!

Πάμε να δούμε αναλυτικά:

Μπάσκετ Γυναικών (13:00)

Τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα συνεχίζει σήμερα Σάββατο (22/10) η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού. Οι νταμπλούχες Ελλάδας, μετά τη νίκη (70-59) επί του ΓΑΣ Εύνικου στο ΣΕΦ, για τη 2η αγωνιστική, δίνουν το πρώτο τους εκτός έδρας ματς στη φετινή Α1, αντιμετωπίζοντας (13:00, Live Streaming: YouTube/Niki Lefkadas WBC) τη Νίκη Λευκάδας, για την 3η «στροφή», με στόχο το «τρία στα τρία». Οι «ερυθρόλευκες», που μετρούν ήδη πέντε νίκες σε ισάριθμα ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη, θέλουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις τους, να κερδίσουν και τη Νίκη στη Λευκάδα και να διευρύνουν τη νικηφόρα πορεία τους στο πρωτάθλημα.

Πόλο Γυναικών (15:00)

Με στόχο το «τρία στα τρία» στο φετινό πρωτάθλημα, αγωνίζεται σήμερα Σάββατο (22/10) η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού. Οι πρωταθλήτριες Ευρώπης, μετά τη νίκη (25-8) επί του ΝΟ Λάρισας στο Παπαστράτειο, για τη 2η αγωνιστική της Α1, παίζουν εκτός έδρας στις 15:00, κόντρα στη ΝΕ Πατρών, για την 3η «στροφή». Στο κολυμβητήριο «Αντ. Πέπανος», οι «ερυθρόλευκες» του Αλεξάνταρ Τσίριτς θέλουν να πάρουν το δεύτερο «διπλό» τους στο φετινό πρωτάθλημα, μετά από αυτό (5-23) στην έδρα του Περιστερίου στην πρεμιέρα, διευρύνοντας το σερί τους στο 3-0.

Πόλο Ανδρών (16:00)

Μία ακόμη εκτός έδρας «αποστολή» στο φετινό πρωτάθλημα, έχει σήμερα Σάββατο (22/10) η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας αντιμετωπίζουν στις 16:00 τον Υδραϊκό στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Α1. Οι «ερυθρόλευκοι» του Ιγκόρ Μιλάνοβιτς μετρούν στις πρώτες δύο «στροφές» του πρωταθλήματος ισάριθμες νίκες, κόντρα σε Πανιώνιο (3-14 στη Νέα Σμύρνη) και ΝΟ Χίου (19-5 στο Παπαστράτειο) και θέλουν στην έδρα του Υδραϊκού, να κάνουν το «τρία στα τρία».

Χάντμπολ Ανδρών

Στη «μάχη» του πρωταθλήματος επιστρέφει, 20 μέρες μετά, η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού. Μετά τη διακοπή της Handball Premier, λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων, οι πρωταθλητές Ελλάδας αντιμετωπίζουν σήμερα Σάββατο (22/10) στις 18:00 (Live Streaming: YouTube/Avena) τον Αερωπό στην Έδεσσα, για την 4η αγωνιστική, με στόχο το «διπλό». Κόντρα σε μία παραδοσιακά δύσκολη έδρα, ο Θρύλος θέλει να επιστρέψει νικηφόρα στην αγωνιστική δράση και να πανηγυρίσει, κόντρα στον Αερωπό, δύο ακόμα βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα. Υπενθυμίζεται, ότι οι «ερυθρόλευκοι» αγωνίστηκαν τελευταία φορά στις 2/10 στην Ηλιούπολη, όπου επικράτησαν με 28-25 της Πυλαίας, για την 3η «στροφή» της Handball Premier.

Διαβάστε επίσης