Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χρόνια πολλά Πρόεδρε!

Χρόνια πολλά Πρόεδρε!
Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2022 - 10:12

Ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για την οικογένεια του Ολυμπιακού, καθώς έχει την ονομαστική του εορτή ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη και Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Μιχάλης Κουντούρης. Ένας άνθρωπος ο οποίος έχει αφιερώσει τη ζωή του στον Ολυμπιακό. Ένας άνθρωπος ο οποίος εδώ και χρόνια έχει ταυτίσει το όνομά του, με τις τεράστιες επιτυχίες του Συλλόγου-πρότυπο, για τον ελληνικό αθλητισμό.

Με την καθημερινή, σκληρή δουλειά του και με την αδιάκοπη στήριξη του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο Μιχάλης Κουντούρης έχει κάνει θαύματα. Έχει κάνει τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό ένα μέγεθος τεράστιο στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Με τίτλους, με διακρίσεις, με μεγάλες επιτυχίες, με διαρκή άνοδο… Με πρωταθλήματα, Κύπελλα, Ευρωπαϊκά! Και η προσπάθεια συνεχίζεται…

Ο Μιχάλης Κουντούρης γιορτάζει σήμερα και όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού του εύχεται τα καλύτερα! Μαζί και εμείς εδώ από το gavros.gr, στέλνουμε τις θερμότερες ευχές μας, στον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού. Υγεία, δύναμη και πάντοτε ανάλογες επιτυχίες με εκείνες τις οποίες ήδη έχει (και έχουμε) πανηγυρίσει!

Πολύχρονος Πρόεδρε!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης