Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ασπίδα» η Θύρα 7 στον Ερασιτέχνη, ενίσχυση με 10.000 ευρώ! (photo)

«Ασπίδα» η Θύρα 7 στον Ερασιτέχνη, ενίσχυση με 10.000 ευρώ! (photo)
Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2022 - 17:12

Σε μία σπουδαία κίνηση προχώρησε η Θύρα 7, η οποία ενίσχυσε τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό με 10.000 ευρώ. Το ποσό αυτό αφορά τη δράση «Κράτα τον Θρύλο δυνατό», με γνώμονα την ενίσχυση των «ερυθρόλευκων» τμημάτων κολύμβησης, στίβου και πινγκ πονγκ. Μια αξιέπαινη πράξη από τους ΓΑΥΡΟΥΣ, που στηρίζουν συνεχώς και με κάθε τρόπο τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό!

Με ανάρτηση της στο Facebook, η Θύρα 7 ενημέρωσε χαρακτηριστικά: «H ΘΥΡΑ 7 διαχρονικά δίνει το παρών σε όλες τις δράσεις, που έχουν ως στόχο την στήριξη των τμημάτων του Ολυμπιακού μας! Για τον λόγο αυτό συνεισφέραμε το ποσό των 10.000 ευρώ, για τη δράση «Κράτα τον Θρύλο δυνατό» με γνώμονα την ενίσχυση των τμημάτων Κολύμβησης, Στίβου, Πινγκ Πονγκ, ούτως ώστε να πανηγυρίσουμε και την φετινή σεζόν την κατάκτηση των αντίστοιχων πρωταθλημάτων. ΚΑΛΟΥΜΕ όλο τον απλό κόσμο του Ολυμπιακού, να στηρίξει και αυτός στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του τη συγκεκριμένη δράση προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος που έχει τεθεί. Είμαστε η ΑΣΠΙΔΑ και το ΔΟΡΥ του κορυφαίου πολυαθλητικού Συλλόγου! Έχεις δύναμη σου ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ τον ΠΥΡΙΝΟ ΣΟΥ ΚΟΣΜΟ».

Δείτε την ανάρτηση:

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης