Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τους... λιώνει και προχωράει παρακάτω!

Τους... λιώνει και προχωράει παρακάτω!
Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου 2023 - 00:03

Άλλη μία ημέρα γεμάτη... Θρύλο! Άλλη μία ημέρα που ο Ολυμπιακός θα δείξει ότι είναι ο απόλυτος κυρίαρχος σε όλα τα αθλήματα. Τους αρέσει δεν τους αρέσει, είναι η αλήθεια. Οι κούπες των Πειραιωτών σε όλα τα αθλήματα μιλάνε από μόνες τους. Είναι οι πιο μάγκικες και οι πιο πολλές. Είναι οι κούπες, που άλλοι δεν θα δουν ούτε στον ύπνο τους!

Ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα είναι εδώ για να κάνει τα όνειρά τους εφιάλτες! Ο Θρύλος θα πρωταγωνιστεί πάντα και παντού, για αυτό θα πρέπει να το χωνέψουν. Όσο λάσπη και αν προσπαθούν να πετάξουν ορισμένοι που παλεύουν με τη μιζέρια τους, άλλο τόσο ο Θρύλος θα τους πονάει.

Η εβδομάδα ξεκινάει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Με δράση... παντού! Η αρχή γίνεται στο βόλεϊ, με την ομάδα Ανδρών του Θρύλου να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο Ρέντη, στις 17:00, για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος! Με τον κόσμο στο πλευρό τους οι «ερυθρόλευκοι» θα ξεκινήσουν με το... δεξί, στο δρόμο για ακόμα περισσότερες επιτυχίες!

Λίγο αργότερα, στις 20:15, η ομάδα μπάσκετ Ανδρών υποδέχεται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας τον Παναθηναϊκό. Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα θα δώσουν τη δική τους «μάχη», για να πανηγυρίσουν ακόμα μία νίκη επί του πελάτη! Φυσικά, οι ΓΑΥΡΟΙ θα είναι και εκεί για να δημιουργήσουν ξανά μία «καυτή» ατμόσφαιρα και να δείξουν τι σημαίνει ΠΕΙΡΑΙΑΣ!

Τέλος, η ομάδα ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού, αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΟΦΗ, στις 21:30, με στόχο το «διπλό». Οι «ερυθρόλευκοι», προέρχονται από τη μεγάλη νίκη επί της Γουέστ Χαμ και θέλουν να πάρουν τους τρεις βαθμούς για να κάνουν ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση του 48ου πρωταθλήματος της ιστορίας τους.

Οι «ερυθρόλευκοι» παίζουν πάντα για τη νίκη, όποιος και αν βρίσκεται απέναντί τους. Έτσι, λοιπόν, το βράδυ της Δευτέρας, ο Θρύλος θα κάνει το «τρία στα τρία» και θα συνεχίσει νικηφόρα σε όλα τα αθλήματα, για να κατακτήσει ακόμα περισσότερες κούπες.

Διαβάστε επίσης