Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εβδομάδα γεμάτη Θρύλο!

Εβδομάδα γεμάτη Θρύλο!
Τρίτη, 2 Ιανουαρίου 2024 - 10:20

Το νέο έτος βρίσκει τον Θρύλο αντιμέτωπο με ένα απαιτητικό πρόγραμμα! Ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός σύλλογος του κόσμου δίνει «μάχες» παντού και καλείται με το... καλημέρα να ανταποκριθεί σε δυνατές προκλήσεις. Φυσικά, ο Ολυμπιακός ξέρει τι πρέπει να κάνει, αλλά και πως να βγει νικητής.

Η αρχή γίνεται στο ΣΕΦ απόψε (2/1), με την ομάδα μπάσκετ Ανδρών του Ολυμπιακού να αντιμετωπίζει την Αρμάνι Μιλάνο! Την Τετάρτη (3/1,17:00), η ομάδα ποδοσφαίρου του Θρύλου επιστρέφει στη δράση της Stoiximan Super League, καθώς αντιμετωπίζει εκτός έδρας της Λαμία για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος!

Η δράση δεν σταματάει εκεί, αφού την Πέμπτη, η ομάδα μπάσκετ Ανδρών δίνει ακόμα μία «μάχη». Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα θα υπερασπιστούν ξανά την έδρα τους, αυτή τη φορά απέναντι στην πάντα επικίνδυνη Μονακό (4/1, 21:15).

Και αν νομίζετε πως οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού σταματάνε εκεί, τότε πάρτε μια...ανάσα! Το Σάββατο (6/1, 18:00) η ομάδα βόλεϊ Ανδρών αντιμετωπίζει στη Θεσσαλονίκη τον ΠΑΟΚ, σε μία δυνατή «μάχη». Όσον αφορά την ομάδα μπάσκετ Ανδρών, έχει ακόμα μία αναμέτρηση μέσα στην εβδομάδα, κόντρα στην ΑΕΚ εκτός έδρας (7/1, 14:45)!

Η Κυριακή (7/1), όμως δεν... τελειώνει εκεί! Στις 16:00 ο Ολυμπιακός Β' υποδέχεται την Καλλιθέα, ενώ στις 18:00 η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Θρύλου αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ! Η... «διαβολοβδομάδα» των Πειραιωτών τελειώνει φυσικά με ακόμα ένα ντέρμπι, αφού ο Θρύλος αντιμετωπίζει στο Καραϊσκάκη την ΑΕΚ, στις 21:00!

Διαβάστε επίσης