Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Έφυγε» ο Νίκος Ψαρομιχαλάκης

«Έφυγε» ο Νίκος Ψαρομιχαλάκης
Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2024 - 19:58

Έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη (29/2) ο Νίκος Ψαρομιχαλάκης ο οποίος υπήρξε για πάνω από τρεις δεκαετίες προπονητής δρόμων αντοχής, έχοντας αναδείξει δεκάδες πρωταθλητές και πρωταθλήτριες σε αγωνίσματα από τα 800μ. έως και τον Μαραθώνιο και έχοντας υπηρετήσει επί σειρά ετών το τμήμα στίβου του ερασιτέχνη Ολυμπιακού και την αντίστοιχη Ακαδημία.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.:

«Βαθιά θλίψη σκόρπισε στην οικογένεια του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. και γενικότερα στον ελληνικό στίβο η είδηση του θανάτου του Νίκου Ψαρομιχαλάκη.

Ο Ψαρός, όπως τον αποκαλούσε ο πατριάρχης του κλασσικού αθλητισμού του Συνδέσμου μας, ο αείμνηστος Τάκης Βεντίκος, υπηρέτησε επί σειρά ετών το τμήμα στίβου του Συνδέσμου μας και την αντίστοιχη Ακαδημία, μεταλαμπαδεύοντας τις αξίες και τις γνώσεις του στους αθλητές και στις αθλήτριες μας.

Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του».

Διαβάστε επίσης

«Τρία στα τρία» ο Θρύλος!

«Τρία στα τρία» ο Θρύλος!

Νικηφόρα συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους οι ομάδες επιτραπέζιας αντισφαίρισης Ανδρών και Γυναικών του Ολυμπιακού.

Το Kick off Meeting του PACE

Το Kick off Meeting του PACE

Η έντονη δραστηριότητα του Ολυμπιακού, στο πλαίσιο των προγραμμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μέσω του Erasmus+, συνεχίστηκε και τον Φεβρουάριο.