Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στη Βουδαπέστη για το μίτινγκ EU TEQ Games ο Ολυμπιακός!

Στη Βουδαπέστη για το μίτινγκ EU TEQ Games ο Ολυμπιακός!
Τρίτη, 9 Απριλίου 2024 - 21:37

Ο Ολυμπιακός πρωταγωνιστεί στα ευρωπαϊκά προγράμματα. Ο σύλλογος μας έδωσε το «παρών» στη Βουδαπέστη για ένα ακόμα πρόγραμμα του EU TEQ Games. Σκοπός του προγράμματος είναι η προώθηση υγιεινών τρόπων ζωής, της φυσικής δραστηριότητας και ισότητας των φύλων στον αθλητισμό, μέσω της εισαγωγής ενός νέου αθλήματος, του TEQ Ball.

Κατά τη διάρκεια του μίτινγκ η πρόεδρος της EMCA και εκπρόσωπος του Ολυμπιακού, κα. Χριστίνα Τσιλιγκίρη, υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας της ομοσπονδίας με την FITEQ, για την περαιτέρω προώθηση του προγράμματος.

«Είμαι εξαιρετικά ενθουσιασμένη από τη συνεργασία με τη FITEQ και ανυπομονώ για τις μελλοντικές εξελίξεις, καθώς στόχος μας είναι να συμβάλουμε στην προώθηση του Teqball ως άθλημα, καθώς και των ευρωπαϊκών προτεραιοτήτων στους συλλόγους-μέλη μας. Ως πολυαθλητικός οργανισμός είμαστε βέβαιοι, ότι μέσω της συνεργασίας με διεθνείς αθλητικές ομοσπονδίες μπορούμε να εξασφαλίσουμε μια ισχυρή βάση βιωσιμότητας για τα προγράμματά μας και να προσφέρουμε στα μέλη μας καινοτόμες ευκαιρίες», δήλωσε η πρόεδρος της EMCA, κα. Τσιλιγκίρη, μετά την υπογραφή του μνημονίου συνεργασίας με την FITEQ.

Διαβάστε επίσης