Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όλοι μήνυμα στο 54080

Όλοι μήνυμα στο 54080
Δευτέρα, 9 Μαΐου 2011 - 21:00

Τα κορίτσια του πόλο αντιμετωπίζουν την Βουλιαγμένη και με νίκη κατακτούν το πρωτάθλημα. Ιερή υποχρέωση όλων ένα μήνυμα στο 54080 για να στηρίξουμε τον Θρύλο.

Στόχος δεν υπάρχει. Και αυτό γιατί η αγάπη του κόσμου προς τον Ολυμπιακό δεν έχει ταβάνι. Ο Ερασιτέχνης χρειάζεται την βοήθεια του κόσμου του και θα την έχει. Γιατί ο λαός του Θρύλου δεν είναι όπως οι άλλοι. Είναι πάντα κοντά στην ομάδα και το έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές.

Από το Σάββατο 7 Μαΐου υπάρχει ένας στόχος. Αυτός των 3.000 μηνυμάτων στο 54080. Το τριήμερο του πόλο όπου άνδρες και γυναίκες μας έκαναν υπερήφανους. Οι άνδρες τερματισαν πρώτοι στην κανονική διάρκεια της Α1 και οι γυνάικες έκαναν το 2-0 το Σάββατο κόντρα στην Βουλιαγμένη και σήμερα αναμένεται να την «σκουπίσουν» στο Λαιμό και να σηκώσουν την κούπα του πρωταθλητή.

Αυτοί οι αθλητές αξίζουν την στήριξη όλων. Πολλοι από αυτούς ζουν με δανεικά και συνεχίζουν να αγωνίζονται για ον Θρύλο με μοναδικό γνώμονα την αγάπη τους σε αυτή την ομάδα. Τιμούν την φανέλα και τον δαφνοστεφανωμένο με τον καλύτερο τρόπο. Αυτοί αξίζουν την στήριξη όλων μας. Από την Παρασκευή λοιπόν στην ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε για το πρόγραμμα «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2020» με τα SMS υπάρχει μία αντίστροφη μέτρηση που ξεκίνησε από τα 3.000 μηνύματα.

Σήμερα λίγες ώρες πριν τον τελικό των κοριτσιών το κοντέρ έχει φτάσει περίπου στα 1.600. Είναι αδιανόητο να μην καταφέρουμε να φέρουμε εις πέρας και αυτή την αποστολή. Το κοντέρ πρέπει να μηδενίσει. Για να πούμε όλοι ένα ευχαριστώ στα κορίτσια του πόλο που σήμερα θα κατακτήσουν το πρωτάθλημα.

Μήνυμα στο 54080. Είναι ιερή υποχρέωση όλων των αληθινών ΓΑΥΡΩΝ.

Διαβάστε επίσης

Αναβολή στη στέψη

Αναβολή στη στέψη

Ο Θρύλος ηττήθηκε από τη Βουλιαγμένη και η κατάκτηση του πρωταθλήματος πήρε αναβολή για την Τρίτη.

«Υγιής για τη Σαγκάη»

«Υγιής για τη Σαγκάη»

Η Νόρα Δράκου αρθρογραφεί στο gavros.gr για τα μελλοντικά σχέδιά της, βάζοντας καλό βαθμό στον έλεγχο για τη συμμετοχή της στο Γκραν Πρι κολύμβησης «Ακρόπολις».

Δεύτερος ο Θεοδωρακάκος

Δεύτερος ο Θεοδωρακάκος

Δεύτερος τερμάτισε στον λαϊκό ορεινό δρόμο, που διοργάνωσε την Κυριακή γνωστή εταιρεία αθλητικής ένδυσης στο πάρκο του Ιλίου, ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος.