Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αναβολή στη στέψη

Αναβολή στη στέψη
Τρίτη, 10 Μαΐου 2011 - 02:00

Ο Θρύλος ηττήθηκε από τη Βουλιαγμένη και η κατάκτηση του πρωταθλήματος πήρε αναβολή για την Τρίτη.

Αν και το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά, με τις ερυθρόλευκες να παίρνουν το προβάδισμα από νωρίς, τελικά σταδιακά η γηπεδούχος ομάδα με συνεχή πίεση έκαμψε την ανωτερότητα που είχε δείξει αρχικά ο Ολυμπιακός.

Στη συνέχεια, μόλις η Βουλιαγμένη κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο τρίτο οκτάλεπτο τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη έδειξαν να μην έχουν την ψυχολογία να αντιδράσουν…

Το βάθος του ρόστερ του Ολυμπιακού είναι αυτό που τον πρόδωσε, καθώς τα κορίτσια έκαναν ότι μπορούσαν, αλλά οι περισσότερες επιλογές της Βουλιαγμένης της έδιναν τη δυνατότητα να έχει περισσότερη φρεσκάδα και να είναι πιο δυνατή στο τέλος. Τα κορίτσια προσπάθησαν, αλλά πλέον είχε γύρει η πλάστιγγα και δεν ήταν εύκολο να γυρίσει το ματς.

Τελικά, κάτω από αυτές τις συνθήκες οι «ερυθρόλευκες» λύγισαν με 10-6, ωστόσο το «παιχνίδι» του τίτλου παραμένει στο χέρι τους, από τη στιγμή που ο τέταρτος τελικός γίνεται στο «Πέτρος Καπαγέρωφ».

Τα οκτάλεπτα: 0-1, 2-2, 4-1, 4-2.

Διαβάστε επίσης

«Υγιής για τη Σαγκάη»

«Υγιής για τη Σαγκάη»

Η Νόρα Δράκου αρθρογραφεί στο gavros.gr για τα μελλοντικά σχέδιά της, βάζοντας καλό βαθμό στον έλεγχο για τη συμμετοχή της στο Γκραν Πρι κολύμβησης «Ακρόπολις».

Βάζει πλάτη η Θύρα 7

Βάζει πλάτη η Θύρα 7

Ο κόσμος του Ολυμπιακού για ακόμα μία φορά έβαλε πλάτη στα προβλήματα του Ερασιτέχνη καθώς έδωσε 12.500 ευρώ.

Όλοι μήνυμα στο 54080

Όλοι μήνυμα στο 54080

Τα κορίτσια του πόλο αντιμετωπίζουν την Βουλιαγμένη και με νίκη κατακτούν το πρωτάθλημα. Ιερή υποχρέωση όλων μας ένα μήνυμα στο 54080 για να στηρίξουμε τον Θρύλο.

Δεύτερος ο Θεοδωρακάκος

Δεύτερος ο Θεοδωρακάκος

Δεύτερος τερμάτισε στον λαϊκό ορεινό δρόμο, που διοργάνωσε την Κυριακή γνωστή εταιρεία αθλητικής ένδυσης στο πάρκο του Ιλίου, ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος.